GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Chaos Story Trailer

Call of Duty: Black Ops 4 wordt de grootste Zombies collectie die ooit met de lancering is aangeboden, met drie volledig speelbare avonturen: IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead. Met een nieuw avontuur en een nieuwe cast van personages gaat het ongetwijfeld heel wat uurtjes van je vrije tijd kosten!

Scarlett Rhodes gaat op onderzoek uit om de mysterieuze verdwijning van haar excentrieke vader op te lossen. Met de hulp van drie trouwe outcasts vecht ze zich een weg door massa’s ondoden, om een kostbaar relikwie in handen te krijgen dat genoeg kracht heeft om de hele mensheid in gevaar te brengen.

Black Ops 4 Zombies Chaos Story Trailer:

De Multiplayer bèta begint op 3 augustus voor PlayStation 4, kort daarna gevolgd door Xbox One en PC. In september start de Black Ops 4 Battle Royale Private Bèta. Meer info over de starttijden worden later bekend gemaakt.

De release van de game staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Fans kunnen de game nu pre-orderenom toegang te kijken tot de Call of Duty: Black Ops 4 private bèta.

Black Ops 4 op PC is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming service.

>
MENU