GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Pre-order Black Ops 4 en krijg toegang tot de private beta

Black Ops 4 Beta | Fans die Call of Duty Black Ops 4 pre-orderen, krijgen toegang tot de Black Ops 4 Private Beta, die in augustus van start gaat voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer de beta van start gaat is nog niet bekend gemaakt.

Meer details over de starttijden van de Private Beta van Call of Duty Black Ops 4 worden later deze zomer bekend gemaakt. Bestel de game op bol.com en betaal pas wanneer Black Ops 4 bij jou in de brievenbus ligt op de dag van de release.

Check hier meer info over de Multiplayer van Black Ops 4, klik hier voor Zombies  en Treyarch heeft ook Blackout geïntroduceerd– de nieuwe Battle Royale-stijl ervaring in Call of Duty Black Ops 4. Tijdens de Call of Duty Black Ops 4 multiplayer livestream, kondigde Treyarch aan dat de Nuketown-map zal terugkeren naar Call of Duty: Black Ops 4. Klik hier om een aantal Black Ops 4 screenshots te bekijken. Wat ook fijn is om te weten is dat het Pick 10-systeem terugkeert, maar ook zijn de verschillende Perks weer terug van weggeweest.
De lancering van Call of Duty: Black Ops 4 staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC.

>
MENU