GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Absolute Zero

Activision en Treyarch kondigen aan dat het nieuwe content seizoen dinsdag 11 december van start gaat voor alle PlayStation 4-spelers, waarbij de content voor Xbox One en pc later volgen. De nieuwe content is verspreid over alle verschillende modi in de game!

Nieuwe Specialists – Spelers kunnen het gevecht herprogrammeren met Zero, een nieuwe Specialist voor de Multiplayer en Blackout modes. Zero is een gevaarlijke hacker die de vijand kan afleiden of dwarsbomen in de Multiplayer, waardoor ze de loop van het gevecht geheel om kan gooien op cruciale momenten. Spelers kunnen Zero vrijspelen door Tier 1 in de Black Market te voltooien.

Nieuwe Blackout locaties en updates – Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout, geïnspireerd op de klassieke multiplayer map uit Black Ops 2. Fans kunnen een luxe yacht plunderen om uitrusting te verzamelen en zich voor te bereiden op een vuurgevecht, op weg naar de eindcirkel. Wanneer spelers weer op het droge zijn kunnen ze ook een nieuw pantservoertuig besturen, genaamd de ARAV.

Nieuwe Zombies updates – Een hele reeks nieuwe Zombies-functies worden toegevoegd, waaronder Daily Callings: nieuwe gameplay uitdagingen die spelers bij voltooiing belonen met bonus XP en Nebulium Plasma. Fans kunnen dagelijks de Zombies Barracks bezoeken voor een nieuwe uitdaging om zo hun inkomsten te maximaliseren, sneller te levellen en nog meer Elixers en Talismannen te verzamelen.

Vernieuwde Black Market en nieuwe uitrusting – Operatie Absolute Zero vernieuwt de Black Market waar spelers items op nieuwe manieren kunnen verdienen. Ook is er een krachtige nieuw Assault Rifle en een snelvurende SMG toegevoegd aan de collectie die spelers kunnen bemachtigen door de Contraband-stream te spelen. Bovendien kunnen fans nieuwe tactische outfits, personalisatie accessoires, nieuwe Blackout personages en speciale met cadeaupapier ingeplakte wapens verzamelen, net op tijd voor de feestdagen.

Nieuw feestdagen evenement – Met Operation Absolute Zero komen ook de feestdagen naar Blackout, met thematische, seizoensgebonden items en de mogelijkheid om sneeuwballen te gooien, zodat spelers feestelijk in de aanval kunnen gaan.

Aanvullende informatie en content zal op 11 december bekend worden gemaakt.

>
MENU