GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Black Ops 4 Operation Absolute Zero: Nieuwe Specialist, Wapens en meer

Treyarch heeft de nieuwe update voor Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd. De december-update wordt vandaag (10 december) uitgerold voor PlayStation 4, Xbox One en pc, met game- en bugfixes, plus een shitload aan verbeteringen! De nieuwe content is vanaf 11 december een week lang exclusief beschikbaar op PlayStation 4.

Naast de nodige game- en bugfixes, is er ook een nieuwe Specialist beschikbaar, zijn er nieuwe wapens te unlocken, maar ook nieuwe Weapon Camos, Reactive Camos en Reticles om te ontgrendelen.

Hoe dan ook, check hier de nieuwste trailer van Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Absolute Zero, maar de echte GameNerds kunnen hier de volledige patch notes rustig nalezen om te checken wat er allemaal is aangepast.

‘“Operation Absolute Zero is een feest voor de community en de volgende stap in ons voornemen om van Black Ops 4 de best ondersteunde game te maken,” zegt  Dan Bunting, co-studiohoofd van Treyarch. “Met Operation Absolute Zero leveren we nieuwe content waar de hele community van kan genieten. Daarnaast leveren we voor updates die direct zijn geïnspireerd door de feedback die we sinds de lancering van de community mochten ontvangen.”

Naast de nieuwe specialist heeft Treyarch aangekondigd dat er drie nieuwe multiplayer wapens beschikbaar zijn in Operation Absolute Zero via Contraband-tiers in Black Market:

  • Daemon 3XB – SMG
  • SWAT RFT – Assault Rifle
  • Secret Santa – Melee Weapon

Operation Absolute Zero levert gratis nieuwe content, waaronder:

  • Extra Specialist: Spelers kunnen de flow van gevechten een andere wending geven met Zero, een nieuwe Specialist voor zowel de multiplayer als Blackout. Zero kan door middel van hacken vijanden verstoren en afleiden en daarmee het tij van de strijd keren.
  • Black Market uitrusting: Operation Absolute Zero brengt een Assault Rifle en SMG naar de Black Market, deze kunnen spelers ontgrendelen door Contraband Tiers te spelen. Daarnaast kunnen fans genieten van nieuwe tactische outfits, accessoires om je karakter mee te personaliseren, nieuwe personages om te gebruiken in Blackout en speciale melee wapens verpakt in feestelijk cadeau papier.
  • Locatie en updates voor Blackout:  Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout, geïnspireerd door de klassieke multiplayer map van Call of Duty: Black Ops II. Een luxe jacht kan geplunderd worden om daar ook uit te rusten voor de vuurgevechten die onderweg naar de laatste cirkel worden gestreden. Eenmaal op het droge kunnen spelers ook achter het stuur klimmen van het nieuwe pantservoertuig met daarop bevestigde machinegeweer genaamd ARAV.
  • Evenement voor de feestdagen: Samen met Operation Absolute Zero arriveert het feestseizoen in Blackout met speciale Tiers met seizoensgebonden items om te ontgrendelen, thematische mapdecoraties en zelfs sneeuwballen om te gooien in Blackout. Zo kunnen spelers hun vijanden in feestelijke sferen aanvallen.
  • Zombies elementen: Daily Callings leveren nieuwe gameplay uitdagingen die Zombies spelers kunnen voltooien om bonus XP en Nebulium Plasma te verdienen. Het Black Ops Authenticity Stamp systeem biedt spelers de mogelijkheid om de resultaten van hun game online te delen via een persoonlijke code die aan het eind van elke match wordt gegenereerd, samen met Daily Tier Skips voor Zombies, waarmee spelers Black Market Tier-bonussen kunnen krijgen door elke dag Zombies te spelen.

“Om de game wereld van Blackout levend te houden en te laten groeien wisten we dat we de game na de lancering regelmatig moesten updaten,” zegt Mark Gordon, co-studiohoofd bij Treyarch. “Sinds de start van de beta in september, hebben we continu gebruik gemaakt van in-game metingen gedaan en geluisterd naar de feedback van spelers om de spelervaring te balanceren zodat de game optimaal speelbaar blijft. Met Operation Absolute Zero voeren we voor Blackout een aantal veranderingen door waar fans zeker van zullen genieten, inclusief een gloednieuwe locatie en het eerste voertuig: een gepantserd grondvoertuig compleet met machinegeweer. We verheugen ons op de reis die we met onze community gaan maken want dit is nog maar het begin.”

Bovendien begint er op 13 december een nieuw feestevenement op PlayStation 4 met nieuwe seizoensitems om te ontgrendelen. Aanvullende informatie en content zal op 11 december bekend worden gemaakt.

>
MENU