GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 18 Ultimate Team: Squad Battles, Doelstellingen, Uitdagingen

Nog een paar weken en we kunnen we aan de slag met FIFA 18 Ultimate Team. Bekijk hier de nieuwe doelstellingen, het Champions-kanaal, Squad Building Challenges en meer vernieuwingen om je club te beheren in FIFA 18 Ultimate Team. Check alle manieren waarmee jij je selectie kunt verbeteren en beloningen kunt krijgen in FUT 18.

SQUAD BATTLES

Ga de strijd aan en verdien beloningen in het nieuwe singleplayerspeltype Squad Battles. Ga de strijd aan met andere selecties uit de FUT-community om beloningen te verdienen en te klimmen in het klassement. In de Uitgelichte Squad Battle kun je de selecties van voetballers, prof-FIFA-spelers en beroemdheden uitdagen om je vaardigheden te testen en je team te bouwen.

DOELSTELLINGEN

Voltooi dagelijkse en wekelijkse Doelstellingen in de game of in de nieuwe Companion-app om vette beloningen in FUT 18 te verdienen. Van selectiemanagementdoelstellingen tot verschillende doelstellingen tijdens de wedstrijd, hoe groter de uitdaging, hoe beter de beloning die je ontvangt.

SQUAD BUILDING CHALLENGES

Bouw selecties van spelers in je club om uitdagingen te voltooien en beloningen in de game te verdienen. Nieuwe kenmerken zoals Gecombineerde spelervereisten en Brickslots zorgen voor SBCs met meer diepgang in FUT 18.

  • SPELER-SBC’S: Unieke uitdagingen die een specifieke speler als beloning opleveren.
  • COMPETITIE-SBC’S: Test je kennis van grote wereldcompetities met deze altijd actieve Competitie-SBC’s die unieke spelerbeloningen opleveren.
  • SPECIALE SBC’S: Kijk uit naar speciale SBC’s die gedurende het jaar beschikbaar komen, zoals de tijdelijke Flits-SBC’s, FUT Champions-SBC’s en meer.
CHAMPIONS-KANAAL

Bekijk herhalingen van volledige wedstrijden van de topspelers in de wereld die strijden in de Weekend League. Bedien het afspelen en de camera’s tijdens de wedstrijden van je favoriete profspelers om te leren hoe ze spelen en je eigen spel te verbeteren!

MEER FUT-TENUES!

Er komen meer aangepaste FUT-tenues, ontworpen door communitysterren, soundtrackartiesten en anderen, dan ooit tevoren in FUT 18.

FIFA 18 COMPANION-APP

De nieuwe FIFA 18 companion-app heeft gelukkig ook een grafische make-over gekregen. Verhandel en beheer je selectie met de opnieuw ontworpen Web- en Companion-app op iOS en Android.CHECK HIER MEER NIEUWS EN INFO OVER FIFA 18:
>
MENU