GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Alles wat je moet weten over FIFA 18: het complete overzicht

Tijdens de EA Play presentatie heeft EA SPORTS de eerste gameplay trailer voor FIFA 18 uitgebracht, maar ook de eerste trailer voor The Journey 2: Hunter Returns. Ook zijn er een aantal belangrijke nieuwe details bekendgemaakt over FIFA 18. Check hieronder een overzicht van wat er is aangekondigd.

LEES OOK:

FIFA 18 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is nu verkrijgbaar voor de volgende platformen: PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, Playstation 3 en Xbox 360.

GAMEPLAY
-Spelerbesturing

Bewegingstechnologie van echte spelers: Het gloednieuwe animatiesysteem gebruikt trajectory matching, nieuwe motion capture technieken en frame-by-frame animatie op elke frame voor de best reagerende gameplay tot nu toe. De nieuwe bewegingstechnologie van echte spelers moet de bewegingen op het digitale veld een stuk realistischer maken.

-Spelerpersoonlijkheid

Dankzij zes nieuwe standaard personagetypen en nieuwe speler mappingtechnologie verschillen spelers op het veld nog meer van elkaar en krijgen ze hun eigen identiteit. Voor de eerste keer ooit bepalen echte bewegingen, lengte en eigenschappen hoe een speler beweegt, waardoor je het gevoel krijgt dat je in de huid van de beste spelers ter wereld kruipt. Ronaldo’s beroemde sprint, Sterlings unieke draaibewegingen en Robbens karakteristieke armbewegingen zijn allemaal meteen te herkennen in FIFA 18.

-Dribbelen vernieuwd

In FIFA 18 ren je vol vertrouwen op verdedigers af in de wetenschap dat de beste spelers supersnel van richting kunnen veranderen. Door nieuwe dribbelmechanismen kunnen spelers meer creativiteit in 1-tegen-1-situaties brengen. Raak de bal preciezer, maak kleinere draaibewegingen en stort je dynamischer in een aanval dan ooit tevoren.

-Reactiesnelheid

Het nieuwe dribbelbesturingsmechanisme geven de spelers nieuwe mogelijkheden als ze in de kleine ruimte een aanval opbouwen. Verander gemakkelijk van richting en voel je speler reageren als aan een flinke tackle van een verdediger ontsnapt.

-Explosief

Door authentieke en dynamische, op snelheid gebaseerde animaties kun je je sneller vanuit gecontroleerde balaanrakingen in een volle sprint storten.

Teamstijlen en positioneren
-Teamstijlen

Door een grote verzameling aan speelstijlen van verschillende teams komen de meest herkenbare tactieken op het veld in FIFA 18. In de AI herken je onmiddellijk de tiki-taka-speelstijl van Barcelona of de speelstijl waarin veel druk wordt gezet van bepaalde teams in de Premier League. Voel elke keer als je een nieuwe club of tegenstander kiest de wijziging in defensieve en offensieve benaderingen.

-Nieuw positionering van spelers

Dankzij de grotere bewegingsvrijheid verkennen de spelers het veld en reageren ze daarop. Ze schieten vooruit in gecoördineerde loopacties of bewegen in de ruimte voor consistente ondersteuning van de aanval. Door de nieuwe positionering van spelers krijg je een gebalanceerd en verdeeld veld met meer tijd en ruimte om het spel te lezen.

-Dynamische snelle wissels

Met de gloednieuwe context gebonden wisselaanwijzingen kunnen spelers makkelijker wijzigingen doorvoeren zonder de wedstrijd te pauzeren. Of het nu om een gemiste kans of een noodzakelijk antwoord op een tegendoelpunt gaat, je kunt meteen beslissen of een wissel nodig is zonder naar het menu te gaan.

Meeslepende sfeer
-Regionale sfeer

Unieke posities van de zon, filmachtige sfeer-grading, herkenbare elementen naast het veld, authentieke vormgeving van uitzendingen van La Liga en MLS, rommel op het veld, specifieke vlaggen van clubs en stadions, aangepast commentaar en wijzigingen in de kwaliteit van het veld.

-High-def dynamisch publiek

Door de gloednieuwe individuele reacties van het publiek en uitgebreide regionale spreekkoren voel je de energie van de supporters op je afkomen. Hoor de authentieke spreekkoren als je een aanval opzet, zorg voor realistische opwinding als je een doelpunt maakt en heb zelfs interactie met het publiek als je het vervolgens viert.

Dramatische momenten
-Wonderdoelpunten

Nieuwe motoriek- en afmaakanimaties maken nog meer vloeiende aanvallen en kopballen mogelijk, een combinatie die zorgt voor mogelijk nog meer dramatische afmakers. Door de persoonlijkheid van de speler kunnen de helden van de game zich staande houden tijdens de belangrijkste momenten, waarbij ze vaker een kans verzilveren op het hoogste niveau.

-Nieuwe Voorzetbesturing

Met de gloednieuwe voorzetbesturing krijgt de speler allerlei opties om de bal in het zestienmetergebied voor te zetten en dynamische kansen te creëren. Indraaiende, in het midden of bij de tweede paal gegeven voorzetten, zorgen voor meer verschillende manieren om de bal bij de juiste aanvaller te bezorgen.

SPELTYPEN

Meer informatie over andere speltypen, waaronder Profclubs, FIFA Ultimate Team en Carrière wordt binnenkort verwacht.CHECK HIER MEER NIEUWS EN INFO OVER FIFA 18:
>
MENU