GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Het nieuwe hoofdstuk in The Journey: Hunter Returns

FIFA 18 Journey 2 | Het nieuwe hoofdstuk in The Journey, neemt je mee op een wereldreis als Hunter terugkeert met een sterrencast van personages en topvoetballers zoals Ronaldo en andere Europese sterren. Na een adembenemend eerste seizoen in de Premier League krijgt Hunter steeds meer erkenning van topclubs over de hele wereld en is hij bereid om de mogelijkheden te onderzoeken die hem worden aangeboden. 

Maak een tour in de voetbalwereld:

Alex Hunter ervaart allerlei landschappen op een waarlijk echte wereldreis, van een zomerstop in Brazilië tot een voorbereidingstour naar Los Angeles.

Meer om voor te spelen:

Kortetermijndoelstellingen die op hoofdstukken zijn gebaseerd, geven Alex Hunter meer om voor te spelen terwijl hij zich een weg baant door het tweede seizoen van een succesvolle carrière.

Een sterrencast:

Cristiano Ronaldo staat aan het hoofd van een lange lijst voetbalgrootheden en nieuwe, diverse personages in een cast vol wereldsterren geschikt voor de sequel van deze blockbuster.Beslissingen met grote gevolgen:

Spelers staan voor grotere en moeilijker keuzes die het verhaal wijzigen met gevolgen op de lange termijn. Geef het verhaal van The Journey op een persoonlijke manier vorm door beslissingen te nemen die Alex Hunters carrière bepalen en zijn relatie met personages zowel op als naast het veld beïnvloeden.

Jouw Alex Hunter:

Maak je eigen Alex Hunter door zijn kapsel, tatoeages en kleding te kiezen uit een aantal opties. Je kunt zelfs Alex’ dominante voet bepalen om ervoor te zorgen dat hij bij je speelstijl past.

Lokale multiplayer:

Speel The Journey als een team via lokale multiplayer en beleef de actie op het veld met vrienden.

Nieuwe speelbare personages:

Spelers hebben nu de mogelijkheid om korte, op zichzelf staande verhalen te beleven met nieuwe speelbare personages die Alex in The Journey ontmoet.

FIFA 18 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en komt wereldwijd op 29 september uit voor de volgende platformen: PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, Playstation 3 en Xbox 360. • John Wick schreef:

  hopelijk niet weer 1 seizoen

  • Jimmy schreef:

   Zoals ik gezien en gelezen heb zal het weer 1 seizoen zijn en zo verder jaar per jaar

 • >
  MENU