GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Warzone

Zo krijg je een Advanced UAV in Call of Duty Warzone

De Advanced UAV is misschien wel dé sterkste killstreak in Call of Duty Warzone. Hij toont je namelijk waar alle spelers op de map zich bevinden en waar ze heen gaan. Het is daarom ontzettend handig om zo’n ‘Black Bird’ in de lucht te hebben. GameNerds legt je uit hoe jij die Advanced UAV te pakken krijgt.

Een van de belangrijkste dingen in Call of Duty Warzone is het verzamelen van informatie. Natuurlijk is het fijn om een satchel of gasmasker te vinden, maar een goede positie bemachtigen of weten waar je tegenstanders zich bevinden is misschien wel waardevoller. Met deze informatie kun je namelijk bepalen wat de beste play voor dat moment is en zo je tegenstanders te verrassen. Vraagt de situatie om geduld en stealth? Of ga je guns-blazing naar binnnen? Zodra jij informatie hebt die de tegenstander niet heeft heb je altijd een voordeel.

Iedereen kent de klassieke UAV in Call of Duty multiplayer en Warzone. De killstreak toont alle tegenstanders (zonder Ghost!) die zich in je omgeving bevinden. De Unmanned Aerial Vehicle blijft echter maar voor een korte periode (zo’n 10 seconden) in de lucht en verdwijnt daarna. Je kunt een UAV vinden óf voor $6000 in een buystation kopen. De Advanced UAV toont zoals gezegd alle (ook met Ghost!) tegenstanders op de map en toont daarnaast nog eens waar ze zich heen bewegen.

Je kunt een Advanced UAV op alle maps en in alle gamemodes activeren.

Hoe bemachtig je die Advanced UAV?

Er zijn twee manieren om een Advanced UAV te bemachtigen. De eerste is heel simpel: zet direct achter elkaar drie normale UAV’s aan. Deze veranderen dan in een Advanced UAV. Je kunt dit het makkelijkst bij een buystation doen. Het kost je echter wel een flinke smak geld: 3 X $4000 = $18000. Een ‘Black Bird is daarmee erg kostbaar.

De tweede manier is het neerschieten van een Big Game Bounty. Deze speciale bounty’s leveren je niet alleen méér geld op dan een normale bounty, ze geven je team ook nog eens een Advanced UAV. Lukt het je dus om de bounty neer te maaien dan activeert de Advanced UAV zichzelf. Je krijgt echter géén Advanced UAV als iemand anders je bounty neermaait.

Tips

  • Tijdens de Fire Sale krijg je 80% korting bij buy stations. UAV’s kosten zodoende geen $6000 maar slechts $1200 per stuk. Het is dus slim om tijdens de Fire Sale drie UAV’s te kopen en direct te activeren. Dit kost je dus slechts $3600. Denk eraan dat veel tegenstanders dit ook zullen doen. De Fire Sale gebeurt tijdens de derde cirkel.
  • Zorg ervoor dat (als je Trio’s of Quads speelt) minstens drie leden van je team een UAV op zak hebben. Zo kun je in de laatste cirkels zien waar iedereen zich bevind.

 

>
MENU