GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Warzone

Zo bemachtig je de Yellow Access Card in Call of Duty Warzone

Met de komst van Black Ops: Cold War & Warzone seizoen twee zijn er veel veranderingen in de games doorgevoerd. Eén daarvan is het nieuwe zombie-event in Warzone. Tijdens dit tweeweekse event kun je een speciale ‘Yellow Access Card’ vinden, waarmee je een speciale Yellow Supply Box kunt openen, die bomvol goede loot zit. Gamenerds legt je uit hoe jij aan die Yellow Access Card komt!

Een van de grootste veranderingen in Warzone seizoen twee is de nieuwe locatie ‘Shipwreck’ tussen Prison en Port. Het schip Vodianoy, dat we de afgelopen weken steeds dichterbij zagen komen, is gecrashed op Verdansk en nu speelbaar als een nieuwe locatie. Het schip brengt echter ook een nieuwe mini-gamemode met zich mee! Aan boord van het schip bevinden zich namelijk zombies die, zoals je kunt vermoeden, je hersenen willen opeten. Je hebt deze zombies echter wel nodig om aan de Yellow Acces Card te komen.

De nieuwe locatie Shipwreck tussen Prison en Port. Bron: Call of Duty.

Hoe kom je nu aan die Yellow Acces Card?

Om de Yellow Acces Card te bemachtigen moet je naar het ruim van het schip gaan. Daar bevindt zich (in een speciale kamer op de railing) een computer. Deze moet je activeren om de zombie mini-game te starten. Zodra je dat gedaan hebt verschijnt er een rood doodshoofd met de getallen 0/40 in beeld. Er spawnen nu veertig zombies en zodra ze allemaal gedood zijn, dropt de laatste zombie de Yellow Access Card. Alle spelers in Shipwreck kunnen de zombiemode joinen (het maakt niet uit wie de laatste zombie doodt) dus kijk uit voor tegenstanders die ook de Yellow Access Card willen bemachtigen. Zodra je de kaart te pakken hebt verschijnt er een geel embleem op je minimap dat aangeeft waar je de Yellow Supply Box vindt. Uit de box kunnen onder meer een satchel, wapen, self-revive, geld én een durable gas mask (Golden Gas Mask) komen. Ongetwijfeld alles om een Warzone win mee te pakken!

Tip: Je kunt de computer zo vaak aanzetten als je wilt, en dus steeds opnieuw weer de Yellow Access Card bemachtigen om de Yellow Supply box te openen.

De Yellow Supply Box die je met de Yellow Access Card kunt openen.

>
MENU