GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Virgil van Dijk is de coverster FIFA 20 Champions Edition

EA SPORTS heeft bekend gemaakt dat Virgil van Dijk op de cover van de FIFA 20 Champions Edition te zien zal zijn en dat Eden Hazard de coverster wordt van de FIFA 20 Standard Edition.

De onthulling van Van Dijk en Hazard komt na de aankondiging van VOLTA FOOTBALL in FIFA 20, een geheel nieuwe ervaring die is geïnspireerd op small-sided football in kooien, op straten en futsal-velden over de hele wereld.

Lees hieronder wat beide spelers te zeggen hebben over deze eer:

“Het is een grote eer voor mij om op de cover van FIFA 20 te staan”, zei Virgil van Dijk. “Ik speel FIFA al zolang ik mij kan herinneren en daarom ben ik ongelofelijk trots dat ik Liverpool FC mag vertegenwoordigen op de cover van zo’n iconische game”.

LEES OOK:

“EA SPORTS FIFA is de grootste voetbalgame ter wereld, en ik speel het al jaren tegen mijn broers”, zei Hazard. “Ik heb het geluk dat ik al eerder op de cover heb mogen staan, maar om wereldwijd op de voorkant van FIFA 20 te verschijnen is geweldig en ik hoop zoveel mogelijk gamers enthousiast te maken, net als wanneer ik dit seizoen het veld opga voor Real Madrid!”

>
MENU