GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Ubisoft+ Vernieuwt met Twee Nieuwe Abonnementsvormen

Ubisoft schudt zijn abonnementsservice flink op! Met de vroege toegang tot de release van ‘Prince of Persia: The Lost Crown’ heeft Ubisoft twee nieuwe abonnementsniveaus voor Ubisoft+ aangekondigd: Ubisoft+ Premium en Ubisoft+ Classics op PC.

Ubisoft+ Premium: Voor de Nieuwste Games

Ubisoft+ Premium, geprijsd op €17,99 per maand, biedt abonnees de kans om de nieuwste Ubisoft-games te spelen op de dag van release. Dit omvat niet alleen de nieuwe releases, maar ook vroege toegangsreleases. Bovendien krijgen spelers toegang tot premium toevoegingen en maandelijkse beloningen. Dit betekent volledige toegang tot de nieuwste en beste titels van Ubisoft, rechtstreeks op je PC.

Ubisoft+ Classics: Duik in de Ubisoft Geschiedenis

Ubisoft+ Classics, met een prijs van €7,99 per maand, richt zich op de rijke geschiedenis van Ubisoft’s gamebibliotheek. Deze service stelt spelers in staat om te genieten van een gecureerde selectie van klassieke Ubisoft-titels en live service games, zoals Far Cry 6, Watch Dogs: Legion en Rainbow Six Siege.

PlayStation Plus Extra en Premium Integratie

Interessant genoeg zal Ubisoft+ Classics ook worden opgenomen als onderdeel van PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium voor console spelers. Dit betekent dat console gamers ook toegang krijgen tot deze uitgebreide bibliotheek van Ubisoft-games.

Geen Veranderingen voor Huidige Abonnees

Voor huidige abonnees van Ubisoft+ PC Access blijft alles bij het oude. Hun diensten en maandelijkse prijs blijven hetzelfde. Daarnaast is er een opmerkelijke samenwerking met Activision Blizzard om games via de cloud naar de service te brengen.

Dus, wat denken jullie, GameNerds? Gaan jullie voor Ubisoft+ Premium of Ubisoft+ Classics? Laat het ons weten in de comments!

Voor meer gaming nieuws en updates, blijf je natuurlijk GameNerds.nl volgen.

>
MENU