GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Ubisoft opent programma voor Vrouwen en Non-binaire individuen

Vandaag maakte Ubisoft bekend dat het de inschrijvingen opent voor ‘Develop at Ubisoft’, een uniek mentorprogramma gericht op vrouwen en non-binaire individuen die een carrière in de gamingindustrie ambiëren. Het programma heeft als doel de deelnemers vaardigheden te laten ontwikkelen in programmeren of game-ontwerp.

Details van het Programma

Develop at Ubisoft is bedoeld om de carrières van vrouwen en non-binaire personen die gepassioneerd zijn over videogames te versnellen. Het biedt gespecialiseerde training en mentorschap aan, geleverd door leden van de getalenteerde teams van het bedrijf wereldwijd. Er zijn twee tracks beschikbaar: programmering en game design, aangeboden in 20 van de studio’s.

Guillemette Picard, Senior Vice President of Production Technology is sponsor van het programma, uitte haar enthousiasme over het potentieel van het programma om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren die ieders unieke perspectieven en talenten waardeert, ongeacht het geslacht:

“I’m enthusiastic about the potential of Develop at Ubisoft to empower women and non-binary individuals to begin their journey in the gaming industry. This initiative will help foster an inclusive and supportive environment not just at Ubisoft but in our industry, one that values everyone’s unique perspectives and talents, regardless of gender,” 

Inschrijvingsprocedure

Sollicitaties voor het programma kunnen worden ingediend van 18 september tot 1 oktober 2023, via de carrièresite van Ubisoft. Om in aanmerking te komen, moeten kandidaten minimaal 18 jaar oud zijn, zich identificeren als vrouw of non-binair, en student zijn of afgestudeerd zijn met minder dan twee jaar professionele ervaring.

Voor meer informatie kunt u terecht op Ubisoft.com/Develop.

>
MENU