GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Ubisoft stopt met vervolg op Immortals Fenyx Rising, kiest voor Assassin’s Creed

Zat je te wachten op een vervolg van Immortals Fenyx Rising? Zet daar maar een dikke rode streep doorheen net als bij de Chevy van de A-Team! Ubisoft, de makers van het spel Immortals Fenyx Rising, hebben besloten om niet verder te gaan met een nieuw deel van het spel.

Dit is jammer nieuws voor de fans van het spel, dat veel lijkt op de bekende Zelda-spellen. Ubisoft heeft besloten om meer aandacht te besteden aan andere, bekendere spellen, zoals Assassin’s Creed.

Immortals Fenyx Rising was misschien niet het gouden ticket waar Ubisoft op had gehoopt, maar het was wel een spel vol avontuur en actie. Het spel leek op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, maar Ubisoft heeft besloten om de ‘reset-knop’ in te drukken en meer tijd en geld te steken in spellen zoals Assassin’s Creed.

Volgens een bericht van VGC heeft Ubisoft het nieuwe deel, dat al in de maak was, gestopt. Er waren problemen om het spel echt populair te maken bij de spelers.

Ubisoft Quebec, de makers van Immortals Fenyx Rising, werken nu aan een nieuw spel van Assassin’s Creed. Dit spel, dat de codenaam Red heeft en zich afspeelt in Japan, komt waarschijnlijk pas over een paar jaar uit. Dat betekent dat Ubisoft Quebec voorlopig geen tijd heeft voor andere nieuwe spellen.

>
MENU