GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Featured, FIFA, Nieuws

Upgrade FIFA 21 gratis naar PlayStation 5 en Xbox Series X

EA SPORTS heeft de eerste trailer uitgebracht van FIFA 21 tijdens EA Play Live. Daarnaast heeft de uitgever ook bekend gemaakt dat de nieuwste FIFA ook gebruik gaat maken van Dual Entitlement. Dat betekent dat je FIFA 21 niet twee keer hoeft te kopen om je exemplaar van de game te upgraden van PlayStation 4 naar PlayStation 5 of Xbox One naar Xbox Serie X

Via de EA SPORTS Dual Entitlement-aanbieding kunnen spelers FIFA 21 voor Xbox One upgraden naar Xbox Series X of FIFA 21 voor PlayStation 4 upgraden naar PlayStation 5, zonder bijkomende kosten, en zo kennismaken met nieuwe functies die in de vorige generatie niet beschikbaar zijn. Er zijn uitzonderingen van toepassing. Fysieke schijven kunnen momenteel niet worden gebruikt om te upgraden naar schijfloze consoles.

De fysieke kopie van FIFA 21 op PlayStation 4 geeft je ook de kans om de PlayStation 5-versie van de game (en Xbox One met Xbox Series X) te downloaden en te spelen, dus je kunt nog steeds upgraden via Dual Entitlement als je een console koopt van de volgende generatie met een schijfstation.

Als je van plan bent een schijfloze console van de volgende generatie te kopen, moet je FIFA 21 digitaal kopen om te profiteren van het aanbod met dubbele rechten, aangezien fysieke schijven momenteel niet kunnen worden gebruikt om te upgraden naar schijfloze consoles!

Alle voortgang die je maakt of inhoud die je binnen FIFA 21 Ultimate Team verkrijgt (inclusief spelers, items, munten, FIFA-punten, wedstrijdrecord en klassementplaatsing), evenals alle voortgang in VOLTA FOOTBALL wordt overgebracht van PlayStation 4 naar PlayStation 5 en terug of Xbox One naar Xbox Series X en terug. De voortgang in alle andere modi, waaronder Online Seasons, Co-Op Seasons, Career Mode, Pro Clubs, etc. is specifiek voor de console waarop je speelt en wordt niet overgedragen tussen consoles.

Let wel op! De upgrade is alleen beschikbaar als je een upgrade uitvoert van PlayStation 4 naar PlayStation 5 of Xbox One naar Xbox Series X. Dus niet van PlayStation 4 naar Xbox Series X of van Xbox One naar PlayStation 5!

Wil je weten wat de releasedatum is van FIFA 21 voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch? Klik dan op deze link. En bekijk hier de eerste screenshots van FIFA 21

 

>