GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Revolution Pro Controller 2: De beste eSports-controller is terug

Bigben Interactive kondigt met trots de komst aan van de Revolution Pro Controller 2 voor PlayStation 4. De opvolger, van de in mijn ogen beste controller voor de PS4, is aan het einde van de zomer verkrijgbaar en brengt een aantal verbeteringen en technische innovaties met zich mee.

De Revolution Pro Controller 2 biedt nog meer mogelijkheden en betere prestaties dan de voorganger. Het team van NACON luistert goed naar de community van gamers en eSports-partners en beantwoordt hun verzoeken met verbeteringen en technische innovaties.

De Revolution Pro Controller 2 levert diverse nieuwe mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid de vier shortcutknoppen handmatig te configureren voor directe aanpassingen, configuratiemogelijkheden voor zowel de linker- als de rechterstick, plus de mogelijkheid om de D-pad in te stellen voor 4 of 8 richtingen.

Andere functies zijn op verzoek van de gaming community toegevoegd en geven de Revolution Pro Controller 2 zelfs nog meer mogelijkheden:

  • Nieuwe, verbeterde UI van de configuratiesoftware
  • Configuratiesoftware compatibel met Mac OS X 10.11 (El Capitan)/10.12 (Sierra)-systemen
  • Volledig aanpasbare linker- en rechterstick (deadzone en responsecurve)
  • Mogelijkheid om de D-pad in te stellen voor 4 of 8 richtingen
  • Handmatige configuratie van M1/M2/M3/M4-shortcuts in de PS4 Pro Control-modus

Naast bovengenoemde functies is de Revolution Pro Controller 2 volledig compatibel met pc’s* en voorzien van een nieuwe bedrade verbinding via USB C, om de controller eenvoudiger en veiliger te kunnen gebruiken.

*Compatibiliteit met pc’s is niet getest of bevestigd door Sony Interactive Entertainment Europe.

 De Revolution Pro Controller 2 wordt in de zomer van 2017 uitgebracht in Europa en de rest van de wereld.

>
MENU