GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Remake Call of Duty Modern Warfare is een feit

Er werd de afgelopen dagen al gefluisterd in de wandelgangen over een eventuele remake van het legendarische Call of Duty Modern Warfare en werd de officiële titel van de nieuwe Call of Duty per ongeluk in de PSN Store gespot. Het Twitter account van Call of Duty heeft min of meer bevestigd dat er dus echt een remake van Modern Warfare aankomt!

Een Twitter-gebruiker tweette bijna twee jaar geleden dat hij in zijn broek zou schijten van vreugde wanneer er een remake komt van Modern Warfare. Nu heeft het Call of Duty Twitter account geantwoord met een tweet met een broek en poep emoji! Haha. Anyways, waarom zouden ze de moeite nemen om te antwoorden op een oude Tweet als het niet waar is?

We kunnen er dus vergif op innemen dat de langverwachte remake van Call of Duty Modern Warfare er eindelijk gaat komen. Al had ik liever een soort van bundle pack gezien met Modern Warfare 1, 2 en 3, maar misschien worden mijn gebeden ook verhoord.

De Modern Warfare remake zit gratis bij de nieuwe Call of Duty, die waarschijnlijk de titel Infinite Warfare krijgt. Ik vraag me alleen af hoe Activision dit gaat doen? Wanneer ze de MP van Modern Warfare erbij doen gaat waarschijnlijk NIEMAND de nieuwe Call of Duty spelen die zich waarschijnlijk in de ruimte afspeelt en de meeste mensen zijn wel klaar met die futuristische shit!

FB_IMG_1461824335425

Volgende week komen we meer te weten over Call of Duty Infinite Warfare, dus vergeet niet de Facebook pagina te liken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

UPDATE: AMAZON LEKT Modern Warfare Trilogy remaster? 
  • Wessel Vercammen schreef:

    Aaron van Beek Timo de Groot

  • Ik koop het spel in de winkel, maak het doosje open, ruk de cod 4 code eruit, doosje dicht en geef het spel terug

  • >
    MENU