GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Amazon plaatst Call Of Duty: Modern Warfare Trilogy remaster

We krijgen waarschijnlijk niet alleen een nieuwe Call of Duty met een remaster van Modern Warfare, maar de laatste geruchten zijn dat we een aparte bundel krijgen met Modern Warfare 1, 2 en 3!

We krijgen ondertussen elke dag wel een nieuw Call of Duty gerucht van bedrijven die ‘per ongeluk’ informatie lekken, maar Amazon heeft nu een foto geplaatst van Call Of Duty Modern Warfare Trilogy! De foto werd ontdekt op de Engelse en Japanse Amazon sites, maar zijn natuurlijk snel weer verwijderd.

cheyfmvw4aednzj

Gisteren kwam ik al met een bericht dat er een remaster van Modern Warfare bij de nieuwe Call of Duty Infinite Warfare zit, maar volgens de laatste geruchten komt er dus ook een complete Call of Duty Modern Warfare Trilogy. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat er iemand bij Amazon een grote fout heeft gemaakt,  maar de naam Activision Classics verzin je natuurlijk niet zelf en waar rook is is vuur! Het zal mij ook niks verbazen dat Call of Duty Infinite Warfare een werktitel is en dat we dit jaar alleen een remaster krijgen van Modern Warfare 1, 2 en 3. Misschien was het verhaal van Activision over dat de nieuwe Call of Duty zich in de ruimte zou afspelen 1 grote leugen om ons op het verkeerde been te brengen? We zullen het de komende dagen te weten komen..

>
MENU