GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Rambo en John McClane maken een explosief debuut in de Call of Duty mid-season update

Yippie Ki Yay Motherfucker! Niet elke held draagt een cape, want Rambo en John McClane zijn vanaf 20 mei speelbaar in Call of Duty!  De twee actiehelden uit de jaren 80 zijn verkrijgbaar tijdens de mid-season update voor Call of Duty: Warzone, Black Ops Cold War en Call of Duty: Mobile.

John McClane is de held van de Die Hard-films, een van de meest iconische actiefilmreeksen aller tijden! De andere held is Rambo en ik denk dat ik daar geen woorden aan vuil hoef te maken. Met deze twee Action Heroes uit de jaren 80 die in alle drie de games verschijnen van Call of Duty.

John McClane zal beschikbaar zijn via de Die Hard-bundel in de Black Ops Cold War and Warzone Store van 20 mei tot 19 juni  Deze bundel bevat de legendarische operator, een afrondende zet, drie legendarische wapenblauwdrukken – een tactisch geweer, twee SMG’s en een aanvalsgeweer – een legendarische oproepkaart en embleem, een episch horloge en een epische wapencharme.

De Rambo-bundel bevat de legendarische operator; twee Finishing Moves, waaronder een met zijn kenmerkende pijl en boog; drie legendarische wapenblauwdrukken: een aanvalsgeweer, een LMG en een messenblauwdruk; een legendarische telefoonkaart en embleem; en een episch horloge en charme.

Voor een overzicht van alle informatie over de mid-season update van Call of Duty: Black Ops en Warzone klik je op deze link.

>
MENU