GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Nieuwe functie voor Squad Leaders in Battlefield 2042

Ontwikkelaar DICE heeft aangekondigd dat er een nieuwe functie wordt geïntroduceerd in Battlefield 2042 waarmee spelers meer controle krijgen over hun Squads. Deze verandering komt naar voren als reactie op de feedback van spelers die meer invloed wilden hebben op wie er in hun Squad zit.

Met de komst van Update 5.2, krijgen de Squad Leaders in Battlefield 2042 de mogelijkheid om hun Squads te vergrendelen, ontgrendelen en spelers te verwijderen. Dit betekent dat leiders van teams de touwtjes steviger in handen krijgen om te bepalen wie deel uitmaakt van hun team.

En voor de Squad Leaders die het laten afweten? Als ze niet reageren op verzoeken, kunnen de leiderschapstaken van hen worden overgenomen. Dus het is aan de leiders om hun rol op te pakken, of ze lopen het risico hun titel te verliezen.

Het lijkt erop dat DICE vastbesloten is om de speelervaring van Battlefield 2042 voortdurend te verbeteren en te verfijnen op basis van feedback van spelers. Spelers worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven voor de volledige update notities over 5.2, die binnenkort worden vrijgegeven.

>
MENU