GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Maak kennis met de FIFA 21 Global Series esports

EA SPORTS heeft de FIFA 21 Global Series on the Road to the FIFA eWorld Cup aangekondigd. Liefhebbers van de FIFA esports zullen nieuwe redenen hebben om te kijken wanneer de starttoernooien van het seizoen beginnen waarin bij fans favoriete voetballers, beroemdheden en FIFA-supersterren het op het veld tegen elkaar opnemen!

De aftrap begint met de Twitch Rivals Pre-Season Invitational op 3 en 5 oktober. FIFA 21-spelers zullen meer mogelijkheden hebben om te strijden dankzij een bijgewerkte toernooistructuur, waarbij meer landen over de hele wereld in aanmerking komen om mee te doen, waaronder voor het eerst India, het op één na dichtstbevolkte land ter wereld.

In oktober beginnen de Pre-Season Invitationals met opmerkelijke influencers, voetballers en FIFA-profs in samenwerking met de grootste videostreaming- en contentplatforms van de interactieve entertainmentwereld.

  • Twitch Rivals Pre-Season Invitational vindt plaats op 3 en 5 oktober en dit betekent twee dagen boordevol entertainment, leuke verrassingen en nieuwe speltypen. Fans kunnen castro_1021, bateson87 en ibai verwachten en deze individueel of in FUT-coöpteams zien spelen. Ga naar twitch.tv/twitchrivals om alle actie te zien.
  • De YouTube Gaming Creators Cup vindt plaats op 8 oktober, waarbij fans dit unieke één dag durende event kunnen bekijken op de kanalen van topcreators zoals StandartSkill, Daithi de NOGLA en Sesegel.
  • De FIFA 21 Global Series: FIFA 21 Challenge vindt plaats op 29 oktober en teams bestaande uit voetballers en FIFA-profs nemen het tegen elkaar op voor de ultieme glorie.
  • Op 6 oktober wordt het eLaLiga All-Star-event aangekondigd en fans kunnen twitter.com/esportslaliga in de gaten houden voor meer informatie.

“Onze FIFA 20 Stay and Play Cup met allerlei sterren kreeg meer wereldwijde en mainstream reacties dan we hadden kunnen verwachten. Het evenement, dat werd uitgezonden in meer dan 100 landen, diende als een nieuw startpunt voor het team toen we nog meer innovatie en opwinding in ons competitieve ecosysteem begonnen te pompen,” aldus Brent Koning, EA SPORTS FIFA Commissioner. “Dit jaar brengen we meer entertainment door middel van unieke competitieve formats en maken we gebruik van de grootste competities, merken en voetbalnamen op de planeet. We kunnen niet wachten om het boeiendste, meest toegankelijke FIFA-seizoen boordevol talent in de geschiedenis af te leveren.

Met de EA SPORTS FIFA 21 Global Series on the Road to the FIFA eWorld Cup begint een nieuwe, regionaal verbeterde online structuur voor spelers over de hele wereld waarbij het grootste wereldwijde publiek tot nu toe betrokken zal zijn. Vanaf november zijn er zes circuits open voor FUT-geverifieerde deelnemers in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Azië, Oost-Azië en Oceanië. Deze bieden meer kansen voor deelnemers om mee te doen aan meer dan 30 toernooien om de FIFA eWorld Cup-kampioen te worden. De regio’s West-Azië, Oost-Azië en Oceanië van de FIFA 21 Global Series zullen exclusief strijden op de PlayStation 4.

Wil je ook meedoen met de FIFA 21 Global Series? Ga voor meer belangrijke informatie over de EA SPORTS FIFA 21 Global Series naar Van de dug-out.

>
MENU