GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Lees hier alles over de Battlefield 1 Winter Update

DICE heeft vandaag alle informatie bekend gemaakt over de Battlefield 1 Winter Update. Deze nieuwe update bevat veel nieuwe features en verbeteringen. Zo is het weer mogelijk om Ribbons te verzamelen, wordt de Class Rank-limiet verhoogt, zijn er nieuwe unlockables, en diverse tweaks voor de gameplay, graphics, UI en meer!

De Battlefield 1 Winter Update brengt ook nog een hoop andere tweaks en updates naar de game. Klik hier voor een complete lijst van de Winter Update-content.

Ribbons:

Er zijn in totaal 20 verschillende Ribbons te verzamelen en telkens als je een Ribbon verzamelt, ontvang je 300XP.

Elite Codices:

Dankzij de Winter Update kun je nu een Elite Codex vrijspelen voor acht van de beschikbare primaire wapens in Battlefield 1. Je hoeft alleen maar 500 extra kills per wapen te maken en daarvoor krijg je een glimmende Elite Codex, maar ook 25.000 extra XP.

Battlefield 1 Winter Update

Maximale Class Ranks

DICE heeft de maximale Class Rank verhoogd tot level 50. Bij elke 10 nieuwe Class Ranks ontvang je een Battlepack en zijn er ook nieuwe Dog Tags die je vrij kunt spelen naarmate je dichter bij de maximale Class Rank van 50 komt.

Servers

Met de Winter Update worden eindelijk de rent-a-server features geïntroduceerd en is er een feature toegevoegd waarmee je na het einde van een match kunt stemmen voor de volgende map. Spelers op de server kunnen stemmen op twee opties waarna de meeste stemmen bepalen wat de volgende map wordt. De opties worden willekeurig geselecteerd op basis van de map-rotatie van de server.

De Battlefield 1 Winter Update brengt ook nog een hoop andere tweaks en updates naar de game. Klik hier voor een complete lijst van de Winter Update-content.

>
MENU