GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Kylian Mbappé is de coverster van FIFA 21

Vandaag kondigt EA SPORTS de 21-jarige Franse superster Kylian Mbappé aan als coveratleet van FIFA 21. Als een van de meest potentiële jonge sterren in het voetbal vertegenwoordigt Mbappé de volgende generatie geweldige voetballers en is daarom ook de nieuwe coverster geworden van FIFA 21.

De nieuwe FIFA 21-coverster scoorde winnende goals tijdens het WK, won landstitels met zijn club, werd in 2017 tot Golden Boy verkozen en won de Ligue 1-speler van het jaar op 20-jarige leeftijd. In 2016 tekende hij zijn eerste professionele contract. Nu kan Kylian Mbappé FIFA-coverster toevoegen aan zijn lijst met prestaties. Het nieuws komt heel snel na de officiële lancering van het nieuwe thuisshirt van PSG en dit markeert een nieuwe mijlpaal in de al legendarische carrière van Mbappé.

“Op de cover van FIFA staan ​​is een droom die uitkomt. Van mijn tijd bij Bondy tot Clairefontaine tot het WK, dit is weer een grote mijlpaal. Ik speel deze game al sinds ik een kind was en ik voel me vereerd om een ​​hele nieuwe generatie voetballers te vertegenwoordigen en tot dezelfde groep te behoren als vele andere geweldige voetballers waarmee ik deze eer nu deel. ” – Kylian Mbappé.

FIFA 21:

 

>
MENU