Kampioensstrijd tussen PSV en Ajax live te volgen in de eTribune

img
mei
03

De edivisie is dit seizoen opgesplitst in drie competities. PSV-esporter Ali Riza Aygün won op Oudejaarsavond na zeventien speelrondes de eerste seizoenshelft op de PlayStation 4. In januari werd de tweede seizoenshelft op de Xbox One hervat, waar Dani Hagebeuk na zeventien wedstrijden uiteindelijk de titel pakte.

Op vrijdag 11 mei om 19.00 uur staan Ali Riza Aygün en Dani Hagebeuk opnieuw tegenover elkaar in de live-uitzending van de eTribune. In een tweeluik wordt bepaald wie met de edivisie kampioensschaal naar huis gaat. Daarnaast blikt presentator Jan Joost van Gangelen tijdens de uitzending samen met de esporters van de 18 Eredivisieclubs, de bekende edivisie shoutcasters en andere gasten terug op het tweede edivisie-seizoen. De eTribune is voor iedereen live op FOX Sports of online op YouTube te volgen.

Copyright: Eredivisie CV

1
Comments

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Ajax pakt tweede titel in edivisie na bizarre ontknoping Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
trackback

[…] De esporter van Ajax, Dani Hagebeuk, heeft voor een sensatie in de edivisie gezorgd. Voorafgaand aan de laatste speelronde leek Jaey Daalhuisen van Feyenoord de beste papieren te hebben, maar na een bizarre ontknoping bleek Dani Hagebeuk de gelukkige winnaar te zijn. De 20-jarige Amersfoorter sluit de tweede seizoenshelft op de Xbox One als koploper af, waardoor hij zich met PSV-esporter Ali Riza Aygün kan voorbereiden op de strijd om het landskampioenschap tijdens de live-uitzending van de eTribune. […]

Gerelateerde berichten:

Bestel FIFA 19, Black Ops 4 of Battlefield V

Advertentie: