GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

GTA Online krijgt een aantal verbeteringen met Los Santos Summer Special-update

Vandaag is de GTA Online Los Santos Summer Special-update uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Van nieuwe activiteiten, nieuwe coöpmissies tot aan nieuwe voertuigen en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook een aantal verbeteringen toegevoegd.

Later dit jaar kunnen wordt de grootste update ooit voor GTA Online uitgebracht, met de nieuwste versie van Heists op een geheel nieuwe locatie! Rocstar heeft met de Los Santos Summer Special-update gelukkig al een aantal, maar zeer aangename verbeteringen toegevoegd.

  • Spelers kunnen nu persoonlijke voertuigen in de opslag plaatsen via een optie in het interactiemenu.
  • Spelers kunnen nu tot acht verschillende eigenschappen bezitten
  • Het gaspedaal intrappen voordat een race wordt gestart, is niet langer een haalbare strategie om een snelheidsboost te krijgen.
  • In plaats daarvan kunnen spelers alleen een startboost krijgen door hun pedaalindruk te timen zodra “Go” wordt weergegeven (of in het geval van Open Wheel Races, wanneer de countdown-lampjes zijn verwijderd).
  • Het aanvragen van een Pegasus-voertuig is handiger dan ooit, met veel extra spawn-locaties die worden toegevoegd om uw reistijd naar de dichtstbijzijnde beschikbare locatie te verkorten.
  • Bij het betreden van het Diamond Casino & Resort krijgen gokkers nu te horen hoe lang ze moeten wachten voordat ze weer aan het Lucky Wheel kunnen draaien. Dat is de laatste keer dat je een klok in The Diamond ziet, maar dat is zeker.

De populaire multiplayer-modus van GTA V komt ook naar de volgende generatie machines. Wanneer je elke maand GTA Online opstart krijg je elke maand 1 miljoen GTA $ tot de release van de game op PlayStation 5. Het is dus zeker de moeite waard om elke maand even te spelen!

>
MENU