GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: GTA Online, Nieuws

De grootste update ooit voor GTA Online komt eraan

Rockstar Games heeft bekend gemaakt dat GTA Online en Red Dead Online eindelijk weer worden voorzien van een nieuwe en grote update. De community is al een tijdje in afwachting van nieuws over nieuwe content voor beide games en in de weken worden er nieuwe updates uitgebracht.

Een zomerupdate voor GTA Online is onderweg, met een leuke mix van diverse nieuwe inhoud en missies om van te genieten. Rockstar Games heeft nog niet bekend gemaakt wat we kunnen verwachten, maar daar komt snel verandering in.

Later dit jaar kunnen spelers meer grote updates voor beide games verwachten, waaronder een aantal spannende nieuwe uitbreidingen en de grootste update ooit voor GTA Online, met de nieuwste versie van Heists op een geheel nieuwe locatie!

De populaire multiplayer-modus van GTA V komt ook naar de volgende generatie machines. Wanneer je elke maand GTA Online opstart krijg je elke maand 1 miljoen GTA $ tot de release van de game op PlayStation 5. Het is dus zeker de moeite waard om elke maand even te spelen.

  • Monkey schreef:

    Ik kan niet wachten

  • I mm mm jessssooooo schreef:

    Ik kan oookkkk niet wacchhhten39

  • >
    MENU