GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: GTA Online, Nieuws

Deze Week in GTA Online: Nieuwe Albany Cavalcade XL en Bonussen

Ben je klaar voor de nieuwste update in GTA Online? Deze week staat bol van de actie, met een gloednieuwe SUV, lucratieve bonussen en nog veel meer. Laten we eens kijken wat er allemaal op het programma staat!

Nieuwe Albany Cavalcade XL: Een Echte Eye-Catcher

De nieuwste toevoeging aan het wagenpark van GTA Online is de Albany Cavalcade XL. Deze luxe SUV is nu te koop bij Southern San Andreas Super Autos. Wil je deze stoere bak eerst zelf ervaren? Ga dan langs bij de showroom van Luxury Autos. Geloof ons, deze SUV wil je niet missen!

Meer Geld Verdienen met Tow Truck Service

Deze week is het extra winstgevend om voertuigen weg te slepen en te strippen. De Tow Truck Service van de Salvage Yard biedt dubbele uitbetalingen, dus sla je slag!

Community Series: Driedubbele Beloningen

De Community Series is een echte uitdaging voor je survivalskills, met creatieve jobs bedacht door de GTA Online-community. Profiteer tot en met 17 januari van driedubbele GTA$ en RP. Mis de kans niet om je vaardigheden én je bankrekening een boost te geven!

Drop Zone: Dubbele Beloningen

Drop Zone is de perfecte activiteit voor adrenalinejunkies. Maak een parachutesprong, domineer de luchtgevechten en verdien dubbele beloningen tot en met 17 januari.

Showrooms vol Voertuigen

  • Premium Deluxe Motorsport: Simeon Yetarian presenteert een scala aan voertuigen in verschillende klassen, waaronder de Vulcar Warrener, Western Wolfsbane, Übermacht Zion Cabrio, en meer.
  • Luxury Autos: Bewonder de Fathom FR36 en de nieuwe Albany Cavalcade XL in de showroom van Luxury Autos in Rockford Hills.

GTA+ Voordelen

GTA+-leden kunnen genieten van een reeks exclusieve voordelen, waaronder een gratis Albany Cavalcade XL SUV, extra kledingopties, verhoogde beloningen voor Wildlife Photography, en meer.

Kortingen om van te Profiteren

  • Invetero Coquette BlackFin en Enus Cognoscenti 55: 30% korting.
  • Vysser Neo en Ocelot Locust: Ook deze sportwagens zijn nu met 30% korting te krijgen.

Dit en meer maakt de update van deze week in GTA Online een niet te missen avontuur. Wat vinden jullie van de nieuwe Albany Cavalcade XL? Gaan jullie voor de bonussen of de nieuwe voertuigen? Laat het ons weten in de comments!

Voor al het laatste nieuws en updates over GTA Online, blijf je natuurlijk bij GameNerds.nl. Blijf gamen en tot in Los Santos!

>
MENU