GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 21 VOLTA SQUADS introduceert 5-tegen-5 online

In FIFA 21 ervaren spelers een meer sociale vorm van straatvoetbal met VOLTA SQUADS, een nieuwe manier waarop vier spelers de handen ineen kunnen slaan of meedoen met de community en andere VOLTA FOOTBALL-spelers in een 5-tegen-5 online spel.

VOLTA FOOTBALL levert ook een meer realistische en belonende ervaring, met een nieuw speeltempo en intelligente bewegingen van de selectie, unieke manieren om je stijl uit te drukken met aanpasbare VOLTA-AVATARS en 20 unieke velden op zes continenten om echt op te gaan in de sfeer van de straat. Ook kun je de wereld van het straatvoetbal ontdekken via de verhaallijn HET DEBUUT met enkele van de grootste namen in de sport, waaronder de legendarische voetballer Kaká en de wereldberoemde freestyler Lisa Zimouche.

Rekruteer de grootste namen uit de voetbalwereld en daarbuiten naar je VOLTA SQUAD in FEATURED BATTLES. Ga de strijd aan met AI-gestuurde sterspelers en squads uit de VOLTA FOOTBALL-community en strijd om punten en beloningen.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Meer FIFA 21:

>
MENU