GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 20 Demo is vanaf 10 september te downloaden

Oorspronkelijk zou de FIFA 20 Demo op donderdag 12 september uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en pc, maar EA SPORTS heeft zich bedacht. Volgens de laatste geruchten in de wandelgangen moet de FIFA 20 demo later vandaag (dinsdag 10 september) al uitkomen! De datum is naar alle waarschijnlijkheid verplaatst, omdat op 10 september de nieuwe eFootball PES 2020 is uitgekomen en EA SPORTS  er niet vies van is om een beetje te plagen.

Lees in dit artikel meer informatie over wat je kunt verwachten van de FIFA 20 demo. Er is nog geen officieel bericht naar buiten gebracht van EA SPORTS zelf, maar de demo is NU te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Wil je weten wanneer de FIFA 20 companion app beschikbaar is? Klik dan op deze link.

De FIFA 20 demo is inmiddels verschenen in de PlayStation store!

Check hier welke FIFA 20 editie het beste bij jou past en plaats direct een pre-order via Bol.com

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

 

  • Wesley schreef:

    Hoelaat?

  • >
    MENU