GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

EA Access binnenkort ook beschikbaar voor PlayStation 4

Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat EA Access binnenkort ook beschikbaar is voor PlayStation 4. Vanaf juli kunnen spelers een maand- (€ 3,99) of jaarabonnement (€ 24,99) nemen via de PlayStation Store. EA Acces was al bschikbaar op Xbox One en PC via Origin.

Als lid van EA Access kunnen spelers Play First-proefversies spelen, waarmee ze de meeste nieuwe EA-games tot wel 10 uur lang kunnen uitproberen. Abonnees profiteren ook van een korting van 10% op aankopen van volledige games, uitbreidingen, in-game voorwerpen en nog veel meer. Daarnaast kunnen spelers zich uitleven op een groeiende collectie van de beste EA-games, waaronder franchises als Battlefield, EA SPORTS FIFA, Star Wars Battlefront en nog veel meer.

“We blijven investeren in digitale en abonnementsdiensten en het is een geweldige kans om onze games beschikbaar te maken voor nog meer mensen op beide consoles,” aldus Matt Bilbey, Executive VP of strategic growth. “Ons doel is om spelers meer mogelijkheden te geven om onze games te spelen waar en wanneer ze maar willen, en we zijn blij dat we de dienst naar PlayStation®4 kunnen brengen.”

>
MENU