GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Speel FIFA 20 vanaf 19 september met EA Access

De wereldwijde release voor FIFA 20 is op vrijdag 27 september, maar iedereen die de Champions Edition of de Ultimate Edition heeft besteld kunnen de game al vanaf  dinsdag 24 september spelen. Met EA Access is het zelfs mogelijk om FIFA 20 nog eerder te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

EA Access was al enige tijd verkrijgbaar voor pc en Xbox One, maar is sinds dit jaar ook beschikbaar voor PlayStation 4. Je kunt een maandabonnement afsluiten voor € 3,99 of een jaarabonnement voor € 24,99 en daarmee kun je een Play First-proefversie van FIFA 20 al vanaf 19 september voor 10 uur lang spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Naast Play First-proefversies krijg je ook een flinke lading aan games om te spelen en krijg je 10% korting op volledige games, uitbreidingen en in-game voorwerpen.

Mijn advies: sluit een maandabonnement af voor € 3,99, schakel automatisch verlengen uit en speel FIFA 20 al vanaf 19 september voor 10 uur lang. Dan ben je al lekker ingespeeld wanneer de game officieel in de winkels ligt zodat je jantjes kunt uitdelen aan alle noobs.

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

 

 • Hans schreef:

  Ik heb de ea acesss genomen op ps4, maar dan kan je toch al op 19 september op ultimate team dan kun je lekker al packs openen

 • Lenn schreef:

  Bij mij staat nog steeds dat ik pas vanaf 27 september kan spelen terwijl ik Ea acces heb. Kan ik vanaf 19 september hem dan gewoon al spelen?

 • Thomas van Wijk schreef:

  Als ik EA Acces koop voor 1 maand maar nog niet fifa 20 pre order, kan ik dan alsnog gebruik maken van die 10 uur speeltijd 19 september? en zo ja, als ik dan de disc pre order en die de 29e ontvang, zal de gemaakte progress dan blijven?

 • Mika Bouten schreef:

  Als je EA Access hebt, krijg je dan de volledige game of moet je daarna nog Fifa 20 erbij kopen

  • Robbie Detmers schreef:

   Ja kan FIFA 20 voor 10 uur lang proberen, maar daarna moet je de game wel kopen.

 • Niels schreef:

  Geldt die 10% korting ook voor fifa 20?

 • Piet schreef:

  Kan je ook packs openen en rivals spelen??

 • Ricardo Jetten schreef:

  Wanneer kan je de game downloaden met ea acces? En als dit op 19 september is, kan dat dan al meteen om 00.00?

 • Vigokroes schreef:

  Hoe werkt ea acces als je de disc heb gekocht?

 • Koen Docter schreef:

  Als je al fifa 20 hebt gepreorderd en koopt daarna Ea access. Behoud je dan de voortgang die je in Ea access maakt of werkt dat niet zo?

 • Bal schreef:

  is het nu nog steeds mogelijk.

 • Max hutten schreef:

  Kan ik bijvoorbeeld ook vrijdag 20 september de 10 spelen als ik donderdag 19 september geen tijd heb

 • brecht schreef:

  Moet je de fifa champions edition of ultimate edition hebben om via ea acces al vanaf 19 december te kunnen spelen? Momenteel zie ik enkel de standard edition in de xbox store. Of is zijn die 2 andere edities niet meer beschikbaar?

  • Robbie Detmers schreef:

   Je hebt alleen een ea access account nodig om de preview van 10 uur te spelen

 • Fifa 20 schreef:

  Kan ik bijvoorbeeld ook vrijdag 20 september de 10 spelen als ik donderdag 19 september geen tijd heb

  • Robbie Detmers schreef:

   Ja, je krijgt 10 uur de tijd om te spelen en wanneer je dat wilt doen mag je zelf bepalen ;)

 • Ryan Souewn schreef:

  als ik geen enkele game nog gekocht heb ( koop ik vrijdag de 27ste) kan ik zonder enkele pre order gewoon access spelen?

 • Rubin schreef:

  Vraagje, ik heb EA Acces en de ultimate edition gepreorderd. Download is pas beschikbaar over 6 dagen
  Hoe kan ik dan de 19de al 10 uur spelen als de game nog niet downloadbaar is?

  Bedankt!

  • Robbie Detmers schreef:

   De Ultimate Edition is pas beschikbaar vanaf 24-9 beschikbaar en met EA Access kun je de game 10 uur lang spelen vanaf 19-9. Hoelaat FIFA 20 speelbaar is via EA Access is nog niet bekend

 • Timharlingen schreef:

  Kan ik ea access 1 maand kopen zonder Paypal

 • Timharlingen schreef:

  Kan ik ea access 1 maand kopen zonder Paypal

 • Piet schreef:

  K haal vnv ea Acces dan kan k vanavond tog al spelen vannacht

 • Jan schreef:

  Ik heb fifa 20 champions edition ge pre oderd maar ik kan hem pas over 6 dagen pas downloaden, ik heb ook ea acces dus vanacht om 00:01 kan ik hopelijk wel gewoon spelen, zonder dat ik iets moet downloaden toch ? Alvast bedankt, geweldige site !

 • Jan schreef:

  Ik heb fifa 20 champions edition ge pre oderd maar ik kan hem pas over 6 dagen pas downloaden, ik heb ook ea acces dus vanacht om 00:01 kan ik hopelijk wel gewoon spelen, zonder dat ik iets moet downloaden toch ? Alvast bedankt, geweldige site !

 • Jan schreef:

  Ik heb fifa 20 champions edition ge pre oderd maar ik kan hem pas over 6 dagen pas downloaden, ik heb ook ea acces dus vanacht om 00:01 kan ik hopelijk wel gewoon spelen, zonder dat ik iets moet downloaden toch ? Alvast bedankt, geweldige site !

 • Romadjanoo schreef:

  Kijk ik heb de champions edition ge preorderd in de winkel maar kan ik dan ook de 10 uur spelen als ik ea access heb jsjd

 • Romadjanoo schreef:

  Weet je het zeker want dan ga ik het zo kopen

 • Romadjanoo schreef:

  En kan je bijvoorbeeld morgen 5 uurtjes spelen en dan weer die dag daarna 5 uurtjes of niet

 • Cjoen schreef:

  Als je FIFA 20 online hebt gepreorderd en dan daarna ea acces hebt gekocht, download je playstation FIFA 20 dan vanzelf op de 19e?

 • Cjoen schreef:

  Hoe kan ik dan de early acces spelen

 • Cjoen schreef:

  Is dat de Ea acces Hub App?

 • ikkuh schreef:

  ik heb fifa als disc gekocht, kan ik dan ook gebruik maken van ea acess?

 • Jasper Havers schreef:

  Waar kan je fifa 20 downloaden in de playstation store? In de ea access hub kan ik de game ook niet vinden. Ik heb ea access.

 • Guus schreef:

  Kan je tijdens ea access ook al fifa points op je FUT account zetten?

 • Dirk schreef:

  Iemand die al kan spelen?

 • Frenkie schreef:

  Ik heb net eerst fifa 20 champions edition besteld en daarna een abbo op ea acces. Maar ik kan nog niks downloaden… iemand tips

 • Robbie Detmers schreef:

  Nog heel even geduld hebben en dan komt ie online;)

 • Duuk schreef:

  Hoe doe ik ea acces als ik een disk heb besteld??

  • Atje schreef:

   je bent geen disc of pre order nodig, als je acces koopt krijg je een proefversie die na de 10 uur niet meer bruikbaar is. Wel wordt al je voortgang onthouden zodat je weer verder kunt als je de disc binnen hebt

 • bas schreef:

  als ik FIFA 20 koop met de ea acces discount en ik zeg de ea access daarna weer af na een maand. Kan ik dan FIFA 20 nog steeds blijven spelen?

 • ideal? schreef:

  kan je ook ea acces 1 maand kopen met ideal?

 • SilT schreef:

  Ik heb fifa 20 op de disc besteld en komt 27 september toe. Kan ik ea acces al kopen en al 10 u spelen?

 • Stij schreef:

  Ik heb een maandabonnement afgesloten voor EA Acces, hierdoor kan ik nu FIFA 20 spelen.
  Maar mijn vraag is of ik dan automatisch de Standard Edition MOET kopen en dat dit dan wordt afgeschreven van mijn portomonee op de PS4?
  Of is het zo dat ik alleen de vroege proefversie van FIFA 20 kan spelen, en dat dit niet automatisch afgeschreven wordt?

  Kan iemand mij hier antwoord op geven? Dit is voor mij onduidelijk.

 • Stij schreef:

  Ik heb een maandabonnement afgesloten voor EA Acces, hierdoor kan ik nu FIFA 20 spelen.
  Maar mijn vraag is of ik dan automatisch de Standard Edition MOET kopen en dat dit dan wordt afgeschreven van mijn portomonee op de PS4?
  Of is het zo dat ik alleen de vroege proefversie van FIFA 20 kan spelen, en dat dit niet automatisch afgeschreven wordt?

  Kan iemand mij hier antwoord op geven? Dit is voor mij onduidelijk.

  • FIFA knul schreef:

   Je kan alleen de vroege proefversie spelen en je moet geen fifa kopen als je dat niet wil

 • Online Disc? pc schreef:

  Als ik fifa 20 koop in mediamarkt {PC} Op Disc kan ik dan ook online?

 • Daniel schreef:

  Als je ultimate edition koopt op ps4 op het andere account dan je playstation+ account op welk account krijg je de voordelen van ultimate edition?

 • Nick schreef:

  Hoe laat is de ultimate edition beschikbaar om te spelen/downloaden? Is dit om 00.00 (24e) vannacht? Of is dit morgen (24e) rond 19.00 bv? Thanks voor de reactie alvast! Heb de game pre orded en al betaald.

 • Nick schreef:

  Hoe laat is de ultimate edition beschikbaar om te spelen/downloaden? Is dit om 00.00 (24e) vannacht? Of is dit morgen (24e) rond 19.00 bv? Thanks voor de reactie alvast! Heb de game pre orded en al betaald.

 • Nick schreef:

  Hoe laat is de ultimate edition beschikbaar om te spelen/downloaden? Is dit om 00.00 (24e) vannacht? Of is dit morgen (24e) rond 19.00 bv? Thanks voor de reactie alvast! Heb de game pre orded en al betaald.

 • Nick schreef:

  Hoe laat is de ultimate edition beschikbaar om te spelen/downloaden? Is dit om 00.00 (24e) vannacht? Of is dit morgen (24e) rond 19.00 bv? Thanks voor de reactie alvast! Heb de game pre orded en al betaald.

 • Jordi schreef:

  Hoef ik FIFA nog eens opnieuw te downloaden na het verloop van ea acces?

 • Jordi schreef:

  Hoef ik FIFA nog eens opnieuw te downloaden na het verloop van ea acces?

 • Jordi schreef:

  Hoef ik FIFA nog eens opnieuw te downloaden na het verloop van ea acces?

 • Jordi schreef:

  Hoef ik FIFA nog eens opnieuw te downloaden na het verloop van ea acces?

 • >
  MENU