GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Double XP Weekend voor Multiplayer, Zombies en Blackout in Black Ops 4

December is een feestmaand en daarom heeft Treyarch besloten om er maar weer eens een Black Ops 4 Double XP Weekend tegen aan te knallen (ha, wat een woordspeling!). Vanaf vanavond (14 december) 19.00 is het weer dubbele punten scoren voor Multiplayer en Zombies, 2X Merits in Blackout, maar daarnaast wordt ook de game mode Close Quarter Frenzy teruggebracht voor Black Ops 4 Blackout!

Sommige CoD-spelers kennen Close Quarter Frenzy waarschijnlijk nog uit de beta van Blackout, maar de game mode keert nu dus definitief terug. De standaard Battle Royale-spelmodus is leuk, maar Close Quarter Frenzy zorgt voor die typische snelle actie van de Call of Duty-games, gecombineerd met de elementen van Battle Royale om zo te overleven met alleen SMG’s, shotguns, pistolen en vuisten.

Met wie ga jij dit weekend dubbele punten scoren in de multiplayer, zombies of blackout-mode van Call of Duty Black Ops 4?

Hoe dan ook, check hier de nieuwste trailer van Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Absolute Zero, maar de echte GameNerds kunnen hier de volledige patch notes rustig nalezen om te checken wat er allemaal is aangepast met de nieuwste update.

>
MENU