GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Alles wat we tot nu toe weten over FIFA 21

De eerste info over FIFA 21 is eindelijk bekend gemaakt door EA SPORTS. De eerste trailer is uitgebracht van FIFA 21 tijdens EA Play Live. Daarnaast heeft de uitgever ook bekend gemaakt dat de nieuwste FIFA ook gebruik gaat maken van Dual Entitlement. Elk jaar krijgt een FIFA-game weer een aantal nieuwe features in FIFA 21 en welke dat zijn kun je hier lezen.

Haptische bediening

Voel de impact van schoten, passes, catches, trappen, tackles en contacten met de haptische bediening. Een nieuwe DualSense controller op PlayStation 5 met responsieve haptische feedback verdiept de game-ervaring en laat je het ritme van de game in je handen voelen.

Razendsnelle laadtijden

Door de snellere laadtijden kan de wedstrijd sneller dan ooit beginnen. Raak nooit je focus kwijt: stadionomgevingen worden sneller dan ooit geladen, zodat je binnen enkele seconden aan de wedstrijd kunt beginnen.

Overal meer detail met belichting op hoger niveau met Deferred lighting & rendering

Authentieke nieuwe omgevingen die mogelijk worden gemaakt door het nieuwe deferred lighting system zorgen voor een ultra-realistische game-ervaring, waardoor de waarheidsgetrouwheid van elk onderdeel van het stadion wordt verbeterd.

Details die de beste spelers van de rest onderscheiden Nieuw ontworpen spelerslichamen

Next-gen-technologie zorgt voor meer detail in de lichaamsbouw van spelers, waarbij dynamische belichting details op gezichten, haar en tenues accentueert, wat de atleten een hoger niveau van realisme geeft.

Ga op in het stadiongeluid. Ruimtelijk geluid

Of je nu de tunnel van een stadion uit loopt of op de tribune springt, dankzij de nieuwe, ruimtelijke audiotechnologie van FIFA word je omgeven door het gebrul van het stadion voor een meeslepende ervaring. Kippenvel gegarandeerd!

Een nieuw niveau van realisme. Bewegingen van spelers gebaseerd op statistieken

De animatie-engine van FIFA wordt gevoed met data over atleten uit de echte wereld voor vloeiende, atletische bewegingen van spelers bij het versnellen, het rennen van routes en het veranderen van richting. Door de verbeterde animatietechnologie in FIFA ervaar je uiterst responsieve en realistische bewegingen van spelers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles draait om emotie. Natuurlijkere beweging zonder bal

Player Humanization maakt het meest authentieke spelersgedrag mogelijk dat je ooit hebt gezien in een sportgame, van het verschuiven van scheenbeschermers in de 89e minuut tot het roepen om passes in de eindzone, waardoor je de details en alle emotie van de sport op het hoogste niveau kunt zien en voelen.

Meeslepende gameplay

Dankzij de nieuwe contextuele reacties van spelers, de bank en fans voel je de explosieve passie van een winnende treffer in de laatste minuut of een beslissende touchdown. En de introscènes voor de wedstrijd zorgen voor een ongeëvenaarde wedstrijdervaring die je op laat gaan in de beelden en geluiden van professioneel voetbal en American football.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam en Origin – en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X. Upgrade FIFA 21 gratis naar PlayStation 5 en Xbox Series X via de EA SPORTS Dual Entitlement-aanbieding!

Je kunt extra content bemachtigen wanneer je FIFA 21 pre-ordert op PlayStation 4, Xbox One of pc.

>
MENU