GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws, Warzone

Dit is de nieuwe Warzone Pacific map: Caldera

Goed nieuws voor alle Warzonefans! Na anderhalf jaar looten, schieten en (hopelijk) veel winnen op Verdansk staat er nu eindelijk een nieuwe Warzone-map voor de deur: Caldera. Deze nieuwe, tropische map is vanaf 8 en 9 december al speelbaar!

Warzone lanceert vandaag een nieuw hoofdstuk in haar bestaan: Warzone Pacific! Deze update (een slordige 41 GB) brengt de nieuwe map Caldera, nieuwe gamemodes en een lading nieuwe wapens, perks en voertuigen. De update is vanaf vandaag te downloaden (en spelen) voor iedereen die Vanguard heeft gekocht. Alle andere spelers kunnen vanaf 9 december op Caldera aan de slag. Verdansk verdwijnt uit de rotatie maar komt wellicht later terug.

Hoe ziet Caldera eruit?

Caldera is een rond, tropisch eiland in de Pacifische Oceaan en dat betekent palmbomen, watervallen en witte stranden. In het midden van de map is zelfs een heuse vulkaan! Door de integratie van Vanguard in Warzone speelt Caldera zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, en zodoende zien alle gebouwen en voertuigen er dus ( zoals in Vanguard) een beetje ‘ouder’ uit. Zolang de map lekker speelt en fris oogt is dat natuurlijk helemaal prima.

De nieuwe map brengt natuurlijk ook een hoop nieuwe locaties en POI’s (Points of Interest) met zich mee. Er zijn vijftien dropzones op Caldera, ieder met een eigen naam en eigen lay-out. Bij GameNerds verwachten we dat er op de heuvels in het midden van de map fantastisch gesniped kan worden. Op alle locaties aan de kust zal er door de bebouwing vooral close-range gevochten worden. Verder is de map ongeveer even groot als Verdansk en leveren we zodoende gelukkig ook geen speelruimte in. Check hieronder snel alle dropzones.

Alle vijftien zones waar je kunt droppen.

 

 

 

>
MENU