GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Dit is de beste SNIPER loadout voor Call of Duty: Warzone

De populaire YouTuber en ex-FaZe and OpTic-speler Spratt, heeft zijn favoriete AX-50-loadout voor Warzone onthuld, zodat je vijanden van lange afstanden kunt domineren.

De AX-50 is een ongelooflijk handig, krachtig sluipschuttersgeweer dat vijanden op de hele kaart kan uitschakelen. Lees snel verder om te weten welke attachements je nodig hebt om te veranderen in een heuze Wesley Snipes!

Het eerste wat je nodig hebt is de Monolithic Suppressor. Deze muzzle attachment is een must geworden voor bijna elke Warzone-uitrusting. Dit zal je schadebereik vergroten en je zal niet te zien zijn op de vijandelijke radar.

Ten tweede rust je de AX-50 uit met de de 32,0 Factory Barrel om je schadebereik nog verder te vergroten, al gaat het wel ten koste van ADS-tijd. Maar de Tac Laser, Stippled Grip Tape en Singuard Arms Assassin Stock zullen dit allemaal compenseren!

Er zijn geen wijzigingen nodig in de herlaad- of magazijngrootte van de sniper, aangezien de standaard mag van de AX-50 voldoende zouden moeten zijn om de meeste vijanden uit te schakelen.

>
MENU