GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

DE 5 BESTE NINTENDO SWITCH RELEASES IN MEI

Met iets meer dan 40 games die in de maand mei uit gaan komen op de Nintendo Switch, is de maand iets rustiger dan die van April. Helaas zijn de wat grotere releases dit keer voornamelijk remasters. Hoewel je als fan van een game best blij kan worden als deze wordt geport naar je Switch toe. Van deze ruim 40 games, zowel gemaakt door grote studio’s, als indie ontwikkelaars, hebben wij hier een top 5 voor jouw samengesteld om je goed mee te vermaken. Dat is natuurlijk als je al uitgekeken bent op de 60 games van vorige maand.

1 – Hellmut: The Badass from Hell
Release: 3 Mei 2019

Hellmut: The Badass from Hell classificeert zichzelf als een over de top dungeon crawler waar demonen pech hebben dat ze met jou opgescheept zitten. Heel kort door de bocht zou je kunnen zeggen dat Hellmut de DOOM is van dungeon crawlers. Na een erg succesvolle release op de PC mogen Switch gebruikers nu ook aan de slag met Hellmut. Een goede keuze gezien dit soort spellen het ook bizar goed doen op de Switch. In Hellmut begin je als een slachtoffer die deels opgegeten is door demonen. Echter kom je er achter dat je onsterfelijk bent, althans.. wat er van je over is. Eenmaal deze kennis te hebben ga je op zoek naar nieuwe lichaamsdelen oftewel ‘transformations’. Hoe verder je komt hoe meer transformations je vrijspeelt. De één nog knotsgekker dan de ander. Dit belooft een pixelated pareltje te worden voor degene waar het niet over-de-top genoeg kan.

2 – Saints Row: The Third – The Full Package
Release: 10 Mei 2019

Met het eerdere bericht dat Saints Row te pre-orderen is komt de release al snel om de hoek kijken.

Het wildste verhaal van Saints Row, ditmaal overal te spelen. Mensen neer knuppelen met Dildo’s kan je vanaf nu:

  1. Op de wc
  2. In de trein
  3. Op kantoor/school
  4. Dat saaie restaurant waar je met je vriend/vriendin heen moet

Kortom, Met Saints Row:The Third – The Full Package hoef je je nooit meer te vervelen al ga je het gevecht aan in Steelport, een eens zo trotse metropolis herleid tot een stad van zoned onder het juk van het Syndicaat. Neem een tank mee in een skydive, roep luchtaanvallen in op een Mexicaanse worstelbende en verdedig jezelf tegen een militaire macht met louter een seksspeeltje, in de meeste hilarische gameplay scenario’s ooit gezien.

3 – Team Sonic Racing
Release: 21 Mei 2019

Na de eerste beelden die SEGA onthulde van Team Sonic Racing raakte ik al enthousiast.

In Team Sonic Racing scheuren fans als Sonic, Shadow, Tails en andere beroemde personages over de circuits van het Sonic-universe. Speel solo of met maximaal twaalf coureurs online in verschillende spannende spelstanden voor één of meer spelers, waaronder Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en meer. Met unieke personagetypes, spelstanden en auto-aanpassingsmogelijkheden, combineert Team Sonic Racing de beste elementen van racegames. Wat ik tof vind aan Sonic is dat de stages waar je op scheurt altijd veranderen, Mario Kart kan daar nog een puntje aan zuigen. Ik ben benieuwd wat deze release te bieden heeft!

4 – Assassin’s Creed III Remastered
Release: 21 Mei 2019

Ontketen de Amerikaanse Revolutie als meester-Assassin, ontstaan uit de schoonheid en de wreedheid van het 18e eeuwse Amerika. Assassin’s Creed III verschijnt voor het eerst op Nintendo Switch en op basis van de feedback van spelers is het gameplay-mechanisme verbeterd, waarbij verschillende functies werden vernieuwd. Bij release (2012) waren de ontvangsten gemixed. Hoewel de setting erg vet is, waren verschillende gameplay elementen slecht uitgevoerd. Hopelijk is dat in deze versie verholpen, want de potentie is er.
Naast de base game krijg je hier ook weer alle DLC die er ooit voor uit is gebracht. Los daarvan ontvang je ook nog is Assassin’s Creed Liberation die oorspronkelijk voor de ps vita uitkwam. Voor velen is dit dan ook een mooie kans om die is te proberen. Als iemand die nooit een Vita heeft gehad vind ik dit een leuke extra en ben ik benieuwd naar dat verhaal.

5 – Sword Art Online: Hollow Realization – Deluxe Edition
Release: 24 Mei

Switch gebruikers mogen eindelijk Sword Art Online bekijken. Na een erg succesvolle franchise te hebben opgebouwd is dan ook eindelijk de keuze gemaakt naar deze console te gaan. Naast de volledige game die je koopt, krijg je ook de volledige seasonpass toegevoegd die op andere consoles al uit zijn! In Sword Art Online: Hollow Realization ontdek je een nieuwe virtuele wereld, namelijk Sword Art: Origins. Tijdens je avonturen zullen nieuwe personages, waaronder Strea, Philia en de mysterieuze NPC Premiere, de zijde van Kirito en Asuna vervoegen. Daarnaast kom je ook veel bekende personages tegen. Argo, gekend voor het verkopen van informatie aan gamers in Sword Art Online, zal opnieuw Kirito en diens vrienden helpen tijdens hun avonturen in Sword Art Origin’s wereld. Agil en Klein, beide voormalige Sword Art Online-spelers, zijn eveneens terug en helpen Kirito tijdens zijn nieuwe avonturen in Aincrad. Met de hulp van deze en andere personages, zal je nieuwe sociale online features kunnen ontdekken.

>
MENU