GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Saints Row: The Third – The Full Package Deluxe Pack pre-order nu beschikbaar

Vanaf 10 mei is Saints Row: The Third – The Full Package verkrijgbaar de de Nintendo Switch. 

Saints Row: The Third – The Full Package is de definitive release van één van de meest geliefde delen voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem met nieuwe features voor Switch.

Saints Row: The Third – The Full Package is de definitive release van één van de meest geliefde delen voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem met nieuwe features voor Switch

  • City of Sin – Verstoor en ontmantel de wurggreep die het Syndicate heeft op wapens, cybercrime en criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport waar op elke straathoek actie te vinden is.
  • Weapons of Crass Destruction – Vijanden kunnen verslagen worden, maar je kan ze ook vernederen. Hoverjets, menselijkse kanonskogels en melee wapens maken er allemaal deel van uit.
  • Joy-Con Crazy Customization – Maak de gekste personages die je ooit gezien hebt, van celebrities met vergane glorie tot ninja-piraten zonder masker. In elke zondaar zit wel een Saint. Wie ga jij worden?
  • Portable Over The Top Co-Op – Ga als einzelgänger door het leven of speel online met een vriend. Voor de eerste keer kunnen spelers zij-aan-zij staan online of via lokale multiplayer. Probeer eens skydiven, terwijl je probeert te landen op de brandende truck die wanhopig richting een zwaarbewapende Syndicate basis raast. Steelport is altijd leuker met een vriend.
  • The Full Package – Inclusief alle drie Mission Packs en meer dan 30 DLC-items. Alle eerder uitgebrachte content is aanwezig op de gamecard.*

*  Twee DLC Packs, de Bloodsucker Pack en Unlockable Pack, zijn vanwege de gamebalans en op basis van feedback niet inbegrepen.

Bezoek voor meer informatie over Saints Row: The Third The Full Package op Nintendo Switch www.saintsrow.com

>
MENU