GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

DE 5 BESTE NINTENDO SWITCH RELEASES IN JUNI

Met ongeveer 40 games die in de maand juni worden gereleased voor de Nintendo Switch, is de maand aanzienlijk kalm. Maar kwaliteit wint het van kwantiteit. Want er zitten ook deze maand weer een paar parels tussen. Zijn jullie al uitgespeeld op de games van mei? Of hebben jullie gewacht op een paar titels van juni?

1 – Slay the spire
Release: 6 Juni

Slay the spire is sinds Januari te downloaden op Steam en heeft in korte tijd een grote fanbase opgebouwd. Slay the Spire is een ‘roguelike dungeon crawler’, maar met een twist! De dungeons die je betreed pak je namelijk aan met een dek kaarten, een heuse deck builder game dus. Deze strategische combinatie tussen een roge-like dungeon craweler en card management is dus erg bijzonder. Hoewel de meeste deck building games tegen andere spelers zijn, onderscheid Slay the spire zich hier. Volledig single player en over de top bizarre decks binnen je handbereik. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat alle deck variaties in toon blijven, Nee hier kan je het zo gek niet bedenken of je krijgt een erg bevredigend stel kaarten die de grootste schade combo’s ooit leveren.

2 – Crash Team Racing Nitro-Fueled
Release: 21 Juni 2019

Crash kruipt weer achter het stuur! Geef vol gas met Crash Team Racing Nitro-Fueled. Dit is de authentieke CTR-ervaring plus een hele hoop extra’s, nu volledig geremasterd en maximaal opgevoerd!

  • Start je motoren met de originele speltypen, personages, banen, power-ups, wapens en besturing
  • Drift naar de overwinning in extra karts en banen die niet in de originele game zaten
  • Race online met vrienden en crash je tegenstanders in het online klassement

Wij zijn benieuwd hoe Crash zich gaat plaatsen tussen Mario Kart en Sonic Racing. Kan Crash deze twee race monsters bijhouden? Wil je jezelf iniedergeval goed

voorbereiden op wat vermakelijke chaos? Bekijk dan wat van onze tips!

3 – Mutant Year Zero: Road to Eden
Release: 24 Juni 2019

Mutant Year Zero: Road to Eden is een tactisch spel dat spelelementen van X-COM (turn-based combat) combineert met een rijk verhaal, een apocalyptische setting, verkenning, stealth en strategie. Jij neemt de controle over drie mutanten: Dux (een sprekende eend), Bormin (een zwijn met woedeaanvallen) en Selma (een vrouw met een huid van steen). Samen met hen ga je op onderzoek naar The Eden of Legends, een laatste restant en de hoop van veel mutanten die een beter bestaan opzoeken. Op je reis moet je belangrijke grondstoffen verzamelen in de ruïnes van de mensheid en vecht je met andere mutanten in de wereld om te overleven. De game werd ontwikkeld door ex-ontwikkelaars van Hitman en de designer van Payday. Het verhaal en de context van de game vinden hun origine in de Zweedse tabletop RPG Mutant uit 1984.

4 – Super Mario Maker 2
Release: 28 Juni 2019

Super Mario Maker 2 was haast een zekerheid na het succesvolle Super Mario Maker dat vorige generatie verscheen op de Nintendo WiiU. Met het succes van de Nintendo Switch kunnen nu veel meer mensen genieten van deze prachtige game die de creativiteit en de fun van Mario levels in een grote bundel plezier verpakt!

In deze nieuwe game kunnen spelers de Super Mario-levels van hun dromen bouwen en hebben ze toegang tot nog meer tools, voorwerpen en functies dan voorheen.

5 – Terraria
Release: 28 Juni 2019

Sinds 2011 al op de computer te downloaden, en ondertussen al op vrijwel ieder denkbaar apparaat, is er nu ook een Switch versie om de hoek!
Graaf, vecht, ontdek, bouw! Niks is onmogelijk in dit avonturenspel vol actie. De wereld is jouw schildersdoek en de aarde zelf is jouw verf. Pak je gereedschappen en ga ervoor! Maak wapens om vijanden uit verschillende omgevingen te bevechten. Graaf diep onder de grond om accessoires, geld, en andere nuttige dingen te vinden. Verzamel grondstoffen om alles te maken dat je nodig hebt om de wereld de jouwe te maken. Bouw een huis, een fort, of zelfs een kasteel. Mensen zullen er komen te wonen en verkopen misschien jou wel voorwerpen om je te helpen in je reis. Maar kijk uit, er zijn nog veel meer uitdagingen voor je aan het wachten..

>
MENU