GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Gameplay tips voor Crash Team Racing Nitro-Fueled

Bijna is het zo ver nog! Nog een paar weken wachten en dan kunnen we eindelijk met piepende banden van start gaan met Crash Team Racing Nitro-Fueled. Om je goed voor te bereiden, zodat je als eerste over de finish verschijnt en je tegenstanders diep in het stof laat bijten hebben wij aantal handige gameplay-tips voor jullie. Sharing is caring, jeweettoch?!

1. Kies een personage dat bij je past.

In Crash Team Racing Nitro-Fueled kan je kiezen uit karakters met verschillende speelstijlen:

  • Beginner: Voor spelers met weinig tot geen ervaring met de game of voor tracks met veel lastige bochten.
  • Intermediate: Voor spelers die al enige race ervaring hebben maar de finesse nog missen, deze personages halen hogere topsnelheden dan beginner karakters.
  • Expert: Voor de racers van het eerste uur, pro’s of durfals die het driften en boosten perfect beheersen. De experts kunnen de hoogste snelheden behalen.

2. Begin de race met een boost

Om aan de begin van de race een boost te krijgen, moeten spelers op de lampen van het startlicht letten. Het gaspedaal moet pas ingedrukt worden als het geluid klinkt van het groene licht dat aan gaat. Een balk onder in beeld wordt gevuld als je op de gasknop drukt, spelers moeten wachten tot die balk in het rood staat om een boost te krijgen.

3. Gebruik power-ups in je voordeel.

Alle tracks bieden de mogelijkheid om coole voorwerpen op te pikken, dit zijn enkele van onze favorieten:

  • Aku-masker: Je wordt onkwetsbaar en krijgt een extra stoot snelheid.
  • Rollende bommen: Als je de timing beheerst en deze op het juiste moment naar voor of achter gooit, kun je er andere spelers mee opblazen.
  • Doelzoekende raketten: Deze kun je net als de bommen gebruiken om je tegenstanders achter je te laten.

4. Reken af met achtervolgers

Met power-ups als de beaker, een rollende bom of TNT-kist kun je afrekenen met achtervolgers. Deze werken nog beter als je onderweg Wumpa fruit oppakt, zodra je daar tien van hebt worden de power-ups krachtiger.

5. Gebruik alleen shortcuts die je goed kent

Binnendoorweggetjes kunnen goed van pas komen om je tegenstanders te snel af te zijn, maar dit lukt alleen als je de juiste power-ups hebt. Als je een sprong niet haalt of de juiste power-up niet hebt bemachtigd kan het je kostbare tijd kosten, voorbereiding is het halve werk!

6. Let op easter eggs!

Let tijdens het racen goed op je omgeving… op elke track is een easter egg te vinden, dus houd je ogen goed open!

Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt 21 juni 2019 op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

>
MENU