GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Warzone

Black Ops Cold War & Warzone Season 2 live op 25 februari, trailer toont vier nieuwe wapens

Het tweede seizoen van Black Ops Cold War & Warzone staat alweer voor de deur! Op donderdag 25 februari a.s. gaat het seizoen live en krijgen we een (gratis) content update. Deze update voegt weer nieuwe maps, wapens, operators en een nieuwe battle pass aan Cold War en Warzone toe.

Hoewel Black Ops Cold War & Warzone seizoen 2 volgende week al verschijnt is het nog niet bekend welke content er precies aan de games toegevoegd gaat worden. Dit wordt bekend zodra de roadmap voor seizoen twee wordt onthuld. Door de trailer van seizoen 2 is echter al wél bekend dat er minstens vier nieuwe wapens aan Cold War en Warzone toegevoegd gaan worden.

Nieuwe operators en wapens

De trailer speelt zich af in Laos, 1984, en toont Woods op een reddingsmissie om Adler uit de klauwen van Stitch te redden. Laatstgenoemde wordt echter gebeld door een gemaskerde, nieuwe operator: Perseus-lid Kapono ‘Naga’ Vang. Deze verzekert Stitch dat Adler ‘secure en onderwerg naar Verdansk is’. Het lijkt er dus op dat deze Naga in seizoen 2 aan Black Ops Cold War en Warzone toegevoegd wordt.

Ook toont de trailer een aantal van de nieuwe wapens die aan Cold War en Warzone toegevoegd gaan worden:

  • Kruisboog
  • de scorestreak-minigun
  • Galil
  • AI-LC10 submachinegun

Check snel nog even de laatste patch notes zodat je precies weet wat er de komende tijd hot en not is!

>
MENU