GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty: Mobile vanaf 1 oktober wereldwijd beschikbaar

Activision heeft vandaag bekend gemaakt dat Call of Duty: Mobile vanaf 1 oktober wereldwijd beschikbaar is voor Android en IOS. Call of Duty: Mobile is de mobiele first-person action-ervaring die de geliefde maps, modes, wapens en personages uit de hele Call of Duty-franchise voor het eerst naar de mobiele telefoon brengt. 

Call of Duty: Mobile wordt gelanceerd met een shitload aan content met verschillende Call of Duty-multiplayer-modes en Battle Royale-mode. Daarna worden regelmatig nieuwe modes, content, tijdelijke evenementen en playlists toegevoegd.

In de Multiplayer-mode kun je genieten van de soepele, first person-gevechten waar Call of Duty om bekend staat. Strijden in populaire modes als Team Deathmatch, Search and Destroy en Free-For-All, op iconische maps als Nuketown, Crash, Hijacked en meer. Ondertussen kun je ook in rang stijgen om klassieke Call of Duty-personages te verdienen en ontgrendelen, zoals John “Soap” MacTavish en Simon “Ghost” Riley uit de Modern Warfare-serie, en Alex Mason uit de Black Ops-serie. Wapens, score-streaks en aanvullende uitrusting voor het toewijzen en aanpassen van load-outs liggen altijd binnen vingerbereik voor de ultieme Call of Duty-ervaring.

 

“We bundelen het beste wat de Call of Duty-franchise heeft te bieden, inclusief Modern Warfare-maps als Crash en Crossfire, Black Ops-maps als Nuketown en Hijacked, en vele andere, tot één grote mobile-ervaring,” zei Chris Plummer, VP, mobile bij Activision. “De kenmerkende Call of Duty-actie in de palm van je hand. We zijn razend enthousiast om dit met de wereld te delen. We hebben de game uitgebreid getest en de ontvangen feedback heeft ons geholpen de ervaring te verfijnen en op 1 oktober de definitieve FPS mobile-game te leveren.”

Call of Duty: Mobile wordt 1 oktober wereldwijd gelanceeerd voor Android en IOS en je kunt je nu inschrijven en pre-registreren voor de game via deze link.

>
MENU