GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

CoD: Infinite Warfare Zombies in Spaceland info & screenshots

Zombies in Spaceland vertelt het verhaal van vier acteurs die bij een mysterieuze bioscoop terechtkomen voor een auditie. Ze zijn uitgenodigd door directeur Willard Wyler, afgebeeld met stem van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Zonder dat de acteurs het weten, worden ze omgetoverd in ‘karakters’ en komen ze terecht in de film van directeur Willard Wyler om te vechten tegen golven van zombies in een ruimte-thema pretpark dat zich afspeeld in de jaren ’80.

Je kunt spelen als één van de vier stereotypes uit de jaren ’80: de jock, de nerd, het verwende meisje en de rapper. De personages zijn ingesproken door bekende acteurs, waaronder Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad), Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) en Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer). Daarnaast maakt de enige echte David Hasselhoff (haha) zijn debuut in Zombies in Spaceland als een DJ, die van onschatbare waarde zal zijn wanneer de hoofdpersonage’s levend proberen te ontsnappen uit deze horror film.

Bekijk hier de reveal trailer van Call of Duty: Infinite Warfare Zombies in Spaceland.

Call-of-Duty-Infinite-Warfare_Zombies_Logo

COD-Infinite-Warfare_Zombies-in-Spaceland-2_WM

COD-Infinite-Warfare_Zombies-in-Spaceland-3_WM

COD-Infinite-Warfare_Zombies-in-Spaceland-4_WM-681x383

COD-Infinite-Warfare_Zombies-in-Spaceland-5_WM

Call of Duty: Infinite Warfare Zombies in Spaceland

Voor meer info over Call of Duty: Infinite Warfare Zombies ga je naar https://www.callofduty.com/infinitewarfare/zombies

 

>
MENU