GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty eSports League komt naar Europa

Call of Duty eSports League komt naar Europa! Activision heeft eerder al aangekondigd dat het Call of Duty-esports meer op de Overwatch League wil laten lijken, dus het is niet verwonderlijk dat de eerste vijf teams in de nieuwe competitie gebaseerd zullen zijn op plaatsen die al Overwatch-teams hebben.

Activision heeft nu de eerste vijf steden onthuld voor de nieuwe Call of Duty eSports League.

De eerste vijf teams zijn:

  • Atlanta, GA – Atlanta Esports Ventures, een samenwerkingsverband tussen Cox Enterprises en Province, Inc. die zich toelegt op de introductie van esports entertainment in Atlanta.
  • Dallas, TX – Envy Gaming Inc., sinds 2007 een gevestigde naam in esports, met deelnemende teams aan de Call of Duty World League van dit jaar (Envy) en Overwatch League (Dallas Fuel).
  • New York, NY – Sterling.VC, een beginnend sport- en mediabedrijf dat wordt gesteund door Sterling Equities, een groep van familiebedrijven in het bezit door de families Wilpon en Katz die onder andere eigenaar is van de New York Mets.
  • Parijs, Frankrijk – c0ntact Gaming, LLC., is het moederbedrijf van zowel het Overwatch League team als Paris Eternal en het Paris Call of Duty esports team.
  • Toronto, Canada – OverActive Media, een geïntegreerd bedrijf dat esports- en videogame entertainment levert aan de Canadese markt.

Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard: “De lancering van de Call of Duty esports league onderstreept onze rol als pionier in de ontwikkeling van professionele esports. We hebben al Call of Duty teams in New York, Parijs, Toronto, Dallas en Atlanta verkocht aan eigenaren van Overwatch League teams, we zullen later in het jaar hier meer aankondigingen over doen. De teameigenaren hechten veel waarde aan het op steden gebaseerde model, onze succesvolle samenwerking met uitzendpartners, sponsoren en licentiehouders en het enthousiasme waarmee spelers de evenementen ontvangen.”

>
MENU