GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty Black Ops 4 – Geruchten: Releasedatum, Béta en Gameplay

De geruchtenmolen over Call of Duty: Black Ops 4 draait inmiddels op volle toeren. Activision heeft de terugkeer van de shooter nog niet officieel bevestigd, maar het ziet er zeer waarschijnlijk uit dat Treyarch het roer dit jaar overneemt. Ik eet mijn schoenen op zonder mayonaise als dit niet het geval is! 

Call of Duty: Black Ops-spellen bestrijken een brede tijdlijn. De originele Black Ops speelde zich af tijdens de Koude Oorlog de jaren ’80 en Call of Duty: Black Ops 2 nam ons mee naar het jaar 2025. Call of Duty: Black Ops 3 ging een stuk verder de toekomst in met jetpacks en al die futuristische shit in het jaar 2065. Call of Duty Black Ops 4 speelt zich af in de moderne tijd en gelukkig gaat Treyarch voor de ‘boots on the ground’-aanpak. Het spel wordt zoals gebruikelijk uitgebracht op pc, Xbox One en PlayStation 4, maar dit jaar is er ook een Nintendo Switch-poort in de maak inclusief Season Pass, DLC en motion controls.

Call of Duty: Black Ops 4 Beta

Voor de afgelopen drie Call of Duty-releases hebben we een Call of Duty-bèta kunnen spelen. Dit is voornamelijk om de game te perfectioneren. Ik heb geen voorkennis, maar de verwachting is dat er in augustus of september van dit jaar ongetwijfeld een Call of Duty-bètaversie beschikbaar zal zijn.

Call of Duty: Black Ops 4 Releasedatum

Activision en Treyarch hebben Call of Duty: Black Ops 4 officieel bevestigd door middel van een persbericht. Vanaf vrijdag 12 oktober is Call of Duty: Black Ops 4 wereldwijd beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Houston Rockets speler James Harden draagt hier een Black Ops 4 pet

Wanneer meer nieuws over Call of Duty: Black Ops 4?

We zouden de komende weken/maanden wat teasers en meer ‘leaks’ moeten zien.  Ik verwacht in april een officiële Call of Duty: Black Ops 4-aankondiging. Uiteraard krijgen we tijdens de E3 2018 in juni, een lading aan info, trailers en screenshots te zien en natuurlijk de eerste gameplay!

>
MENU