GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: Black Ops 3 heeft een nieuwe patch gekregen

Black Ops 3 update | Call of Duty: Black Ops 3, het laatste deel uit de serie en ontwikkeld door Treyarch heeft een nieuwe patch gekregen. Er waren wat vage problemen met de servers en het is mij een raadsel hoe dit elke keer bij bijna elke grote game weer gebeurt! Zo had ik bijvoorbeeld de problemen dat ik mijn vrienden niet kon joinen in een match, mijn verbinding op closed stond en dat er meer dan 12 mensen in een server zaten. Anyways, Call of Duty: Back Ops III heeft vanmorgen een kleine patch gekregen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Happy gaming ^^

Black Ops 3 update

https://youtu.be/K0vzR4yZ41A

  • Yoeri Yskout schreef:

    Dean Scheers Levi Adams

  • GameNerds schreef:

    Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb nog steeds last van lag?!

  • >
    MENU