GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 1: In the Name of the Tsar | Gamescom 2017

Op Gamescom 2017 krijgen we eindelijk meer te weten over Battlefield 1 In the Name of the Tsar. Tijdens EA PLAY kregen we al een klein voorproefje in de vorm van een teaser trailer. Anyways, verwacht meer nieuws, meer gameplay en alle aankondigingen van andere EA-games, inclusief nieuwe gameplay, live matches en een paar verrassingen.

De nieuwe DLC is het grootste uitbreidingspakket tot nu toe, waarbij we gaan strijden op zes nieuwe maps en vechten we als het Russische leger, inclusief het Women’s Battalion of Death. Dit is de eerste keer dat er als een vrouwelijk personage gespeeld kan worden in de multiplayer van Battlefield. Daarnaast bevat Battlefield 1 In the Name of the Tsar 11 nieuwe wapens, 6 nieuwe maps, meer Operations, meer voertuigen waaronder de enorme Ilya-Muromets Heavy Bomber, een gloednieuwe spelmodus genaamd Supply Drop, nieuwe persistence, nieuwe manieren om je speelstijl aan te passen en nog veel meer.

Mensen die van 22 tot 26 augustus in Keulen zijn, kunnen hands-on gaan met een nog nooit eerder vertoonde map van Battlefield 1 In the Name of the Tsar op de EA Gamescom-stand, inclusief nieuwe wapens en voertuigen.

Als je er persoonlijk niet bij kunt zijn, mis de Battlefield 1 Livestream op 21 augustus om 19.00 CET dan niet: twitch.tv/battlefield.>
MENU