GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 6 wordt pas in 2021 gelanceerd voor PS5 en Xbox Series X

De volgende Battlefield-game komt pas in 2021 en misschien zelfs pas in 2022 naar de PlayStation 5 en Xbox Series X. De volgende grote game van EA DICE wordt verzonden tijdens het fiscale jaar van EA 2022 – dat loopt van 1 april 2021 tot en met 31 maart 2022 – en EA zal zich in plaats daarvan richten op een andere game, Respawn Entertainment’s Apex Legends.

In tegenstelling tot Call of Duty is Battlefield nooit een jaarlijkse franchise geweest, hoewel we meestal om de twee jaar een nieuwe game in de serie krijgen. Battlefield 1 werd gelanceerd in oktober 2016 en het laatste deel van de serie, Battlefield V, werd uitgebracht in november 2018.

De meesten hadden waarschijnlijk verwacht dat Battlefield 6 dan in 2020 zou aankomen, maar als EA en DICE wat extra tijd willen nemen om ervoor te zorgen dat de nieuwe Battlefield zo mooi wordt als mogelijk is, met uiteraard goeie maps en gameplay, dan is het niet erg om wat langer te wachten. DICE wil namelijk echt de tijd nemen om een next-gen Battlefield uit te brengen en geen overgehaaste game.

Op donderdag 18 juni vind EA Play Live plaats, het jaarlijkse digitale event van Electronic Arts. Tijdens deze show gaan we de eerste beelden zien van onder andere FIFA 21 en hopelijk gaan we daar ook een glimp opvangen van de nieuwe Battlefield! 

>
MENU