GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 2042 Updates: Tijdelijke Uitschakeling van Wapens en Voertuigen

In een recente update van Battlefield 2042 zijn er enkele belangrijke veranderingen doorgevoerd, maar helaas zijn niet alle aanpassingen positief nieuws voor spelers.

Hier zijn de details van de wijzigingen:

1. 20MM Flak op LATV4 uitgeschakeld: Tot nader order zal de 20MM Flak op LATV4 niet beschikbaar zijn. Dit besluit is genomen in afwachting van verdere balansaanpassingen. De 20MM Flak, die bekend staat om zijn verwoestende kracht, zal tijdelijk niet bruikbaar zijn, waardoor spelers hun strategieën mogelijk moeten heroverwegen.

2. CAV-Brawler niet beschikbaar in All-Out Superiority: Een ander opvallend punt in deze update is dat de CAV-Brawler niet zal kunnen worden ingezet in de spelmodus “All-Out Superiority”. Dit komt door een onverwacht probleem dat is opgedoken en dat nu eerst moet worden opgelost voordat dit voertuig weer speelbaar wordt. Spelers zullen hun favoriete voertuig even moeten missen terwijl de ontwikkelaars aan een oplossing werken.

3. Tijdelijke uitschakeling van 20MM Flak Pod voor LCAA Hovercraft: Als gevolg van zorgen over de balans van het spel, is de 20MM Flak Pod voor de LCAA Hovercraft ook tijdelijk uitgeschakeld. Dit wapen zal terugkeren in een toekomstige update, zodra de ontwikkelaars de nodige aanpassingen hebben doorgevoerd om het op een meer gebalanceerde manier in de gameplay te integreren.

De ontwikkelaars van Battlefield 2042 verzekeren spelers dat ze hard werken om de bovengenoemde kwesties aan te pakken en dat de uitgeschakelde items en voertuigen in een latere update weer speelbaar zullen zijn. Ze zijn zich bewust van het belang van balans en eerlijke gameplay en willen ervoor zorgen dat elke speler de best mogelijke ervaring heeft.

Houd deze website in de gaten voor updates en aankondigingen met betrekking tot de voortgang van de balansaanpassingen en de verwachte terugkeer van de uitgeschakelde inhoud. In de tussentijd nodigen ze spelers uit om feedback te geven over hun ervaringen, zodat ze het spel verder kunnen verbeteren en de beste speelervaring kunnen bieden voor alle gamers.

>
MENU