GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield

Battlefield 2042 Update 5.2.0 Rolt Uit Met Nieuwe Kaart en Verbeteringen

Battlefield 2042 fans kunnen zich verheugen op een uitgebreide update die volgende week uitrolt. Update 5.2.0 brengt een scala aan balanswijzigingen, bugfixes en andere verbeteringen, waaronder een herwerking van de veelbesproken map ‘Hourglass’.

Het ontwikkelteam van Battlefield 2042 heeft zich gericht op het nakomen van hun belofte, gemaakt in de aanloop naar de lancering van Seizoen 1: Zero Hour. Het resultaat is een totale herziening van alle launch-maps, een inspanning die mede mogelijk is gemaakt door de voortdurende feedback en het geduld van de spelersgemeenschap.

De ‘Hourglass’ map is bijzonder aangepast in deze update. De algehele omvang van de kaart is verkleind om de gevechten intensiever en geconcentreerder te maken. Spelers zullen nu meer mogelijkheden vinden om zichzelf te verdedigen, met toegevoegde dekking langs de belangrijkste routes.

Er zijn ook grote veranderingen op specifieke locaties op de map. Het rustige dorp in zone A1 is veranderd in een versterkte militaire basis en vormt nu het startpunt voor Breakthrough-wedstrijden. De Al Wadha Arches in zone B1 hebben een complete make-over ondergaan. Het kenmerkende brug heeft plaatsgemaakt voor een krater, terwijl een nieuwe ondergrondse sectie spelers een adempauze biedt van de hevige gevechten aan de oppervlakte.

Spelers die van de Arches naar het stadscentrum trekken, zullen merken dat de eens zo ongerepte wolkenkrabbers nu in vlammen staan. De onderdoorgang is een slagveld geworden, bezaaid met vernielde voertuigen en hevige vijandelijk weerstand.

Het centrum van de stad biedt nu nieuwe versterkte militaire posities en de gebieden die leiden naar de binnenstad zijn voorzien van nieuwe dekkingsgebieden, wat de gameplay ten goede komt.

Hoewel het stadscentrum bekend mag voorkomen, kunnen spelers rekenen op intense gevechten en talrijke nieuwe dekkingsposities voor de vijand. De spelersgemeenschap wordt uitgenodigd om de herwerkte map te ervaren en hun feedback te delen.

>
MENU