GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 2042 gameplay-trailer onthuld

EA en DICE hebben een super dikke gameplay-trailer van Battlefield 2042 onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase!

Vorige week werden we voorgesteld aan Battlefield 2042 door middel van een onthullingstrailer, maar nu krijgen we ook een eerste indruk van de gameplay van Battlefield 2042. De trailer laat zien hoe groot en episch het spel is. Daarnaast geeft de trailer een nieuwe indruk van het assortiment wapens, voertuigen, gadgets en maps in het spel.

Tijdens de onthulling van Battlefield 2042 eerder deze week gaf het team van DICE spelers een voorproefje van de eerste van de drie unieke multiplayer-ervaringen: All-Out Warfare. Onder deze spelervaring valt de volgende generatie van de populaire modes Conquest en Breakthrough, nu met maximaal 128 spelers op PC en next-gen consoles, met maps met dynamisch weer, gevaarlijke omgevingen en wereldevenementen.

Op 22 juli onthult het team van DICE LA meer gameplay voor Battlefield 2042 op EA PLAY Live. Een nieuw speltype genaamd Hazard Zone. Deze modi is een squad-based speltype en een moderne interpretatie van de multiplayer-ervaring, waarover we meer te weten komen als de release nadert.

>
MENU