GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Welke Battlefield 1-class past het beste bij jou?

Beste klasse Battlefield 1 | Zoals in elke Battlefield-game zijn er verschillende klassen waaruit je kunt kiezen om te overleven op het digitale slagveld. Hieronder vind je een handig overzicht van elke klasse met een beschrijving erbij, om zo te checken welke klasse het beste bij jou past. 

Beste klasse Battlefield 1:

Assault-klasse:

Houd je van het opblazen van voertuigen en close combat? Dan is de Assault-klasse wat voor jou! Assaults zijn uitgerust met explosieve gadgets om voertuigen zoals tanks en boten kapot te knallen. Ook zijn dit de digitale soldaten die niet vies zijn van close combat. 

Support-klasse:

De Support-klasse zorgt er eigenlijk voor dat je bijna oneindige munitie hebt met geweren met een supergroot magazijn. De wapens van Supports zijn geschikt voor de korte en middellange afstand en hebben een hoge vuursnelheid, zodat je een stabiele kogelregen kunt spugen op een iedereen die je wilt knallen. De gadgets kunnen teamleden bevoorraden of helpen bij het beschermen van posities.

Beste klasse Battlefield 1

Medic-klasse:

Wanneer je het leuk om teamleden in leven te houden, kies je natuurlijk voor de medic-klasse. Er is tijdens de oorlog maar weinig belangrijker dan de mannen die je kunnen oplappen en dat is waar de Medic-klasse in uitblinkt. Maar in Battlefield 1 zijn Medics niet alleen getraind in het gezond houden van teamleden, ze kunnen ook voertuigen repareren en zijn bazen in gevechten met middellangeafstandswapens. 

Scout-klasse:

Dit zijn langeafstandspecialisten, die vijanden vanaf afstand kunnen uitschakelen met sluipschuttergeweren *kuch campers *kuch. Als jij het soort speler bent dat zich graag op een mooie, veilige heuvel verstopt om vijanden vanaf een paar honderd meter afstand aan te vallen, is de Scout absoluut iets voor jou. Met het bereik van een sniper of dmr en de juiste gadgets kan de Scout-klasse de omgeving van het team verkennen, het terrein onderzoeken en locaties voor zijn teamleden benoemen.

Pilot- of Tanker-klasse:

Kruip in Battlefield 1 achter het stuur van een tank of de knuppel van een vliegtuig, en je zult je normale klasse al snel willen inruilen voor de twee nieuwe voertuigklassen. Deze vervangen de normale klassen, zodat je je Medic- of Support-kit kunt inwisselen om als Tanker of Pilot te spelen. Als je in een tank of een vliegtuig wordt ingezet, zijn de voertuigen zelf je primaire wapen. Je wordt volledig door die rol geabsorbeerd, in plaats van dat je een Assault bent die toevallig in een dubbeldekker vliegt.

Voor meer info ga je naar http://www.battlefield.com.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober 2016 wereldwijd uitgebracht op de Xbox One, PC en de PlayStation 4. Spelers die de Early Enlister Deluxe Edition reserveren, kunnen gaan spelen vanaf 18 oktober.

>
MENU